Galatasaray seri hedefinde

Galatasaray, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Banvit ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi onuncu hafta mücadelesinde Banvit ile karşılaşacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 15:15’te başlayacak. Altuğ Köselerli, Ziya Özorhon, Musa Kazım Çetin hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, ligde oynadığı 8 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet 4 mağlubiyet ile dokuzuncu sırada bulunuyor. Ligdeki son 5 maçında 4 galibiyet alan takımımız, çıktığı son karşılaşmada Darüşşafaka Tekfen’e konuk oldu ve mücadeleden 79-84’lük galibiyetle ayrıldı. Dört oyuncumuzun çift hanelerde skor ürettiği karşılaşmada Zach Auguste attığı 18 sayı ile en skorer oyuncumuz olurken Göksenin Köksal 17, Aaron Harrison 15, Tai Webster 13 sayı ile çift hanelere ulaşan diğer oyuncularımız oldu.

Rakibimiz Banvit, ligde oynadığı 8 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile ayrıldı. Puan durumunda 14. sırada bulunan rakibimiz, oynadığı son karşılaşmada Afyon Belediyespor’u ağırladı ve mücadeleden 72-71’lik galibiyet ile ayrıldı. 16 sayı ile oynayan Rıdvan Öncel, Banvit adına en skorer isim olurken ona 14’er sayı ile Şehmus Hazer, Jordan Morgan ikilisi ve 10 sayı ile oynayan Devin Oliver eşlik etti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları