Fetih 2012

THY Euroleague'de çeyrek finalin kapısına kadar gelen Galatasaray Medical Park, Olympiakos ile tarihinin en önemli mücadelesine çıkacak.

Tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague'de çeyrek final şansını son maça taşımayı başaran Galatasaray Medical Park, Perşembe günü Olympiakos deplasmanında çeyrek final mücadelesi verecek.

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alarak grupta 2. sırada bulunan sarı-kırmızılı ekip, ilk maçta Yunan temsilcisini uzatma periyodu sonunda 78-77'lik skorla devirmeyi başarmış ve tarihi bir galibiyetin altına imza atmıştı. Grupta Avrupa'nın en iyi takımı olarak gösterilen CSKA Moskova'yı ve Anadolu Efes'i de deviren Galatasaray Medical Park, bu galibiyetlerle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştı.

Galatasaray Medical Park'ın Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olarak gösterilen THY Euroleague'de son 8 takım arasına kalabilmek için Olympiakos'u devirmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılı ekip Yunanistan temsilcisine 1 sayı farkla mağlup olsa dahi CSKA Moskova'nın ardından çeyrek final vizesi alan ikinci takım olmayı başaracak.

Merakla beklenen dev karşılaşma öncesi Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Tutku Açık ve Sertaç Şanlı karşılaşmada forma giyemeyecek isimler olurken; Olympiakos cephesinde sakatlığı bulunan Georgios Printezis'in durumu belirsizliğini koruyor. Ayrıca Martynas Gecevicius'un sırt derisinde sağlık problemi var

Perşembe günü saat 21.45'de başlayacak olan karşılaşma NTV Spor ekranlarından yayınlanacak.

İŞTE SON MAÇ




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları