F.Bahçe'yi ezip, kupayı alalım!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Finali'ne yükselen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Finali'ndeki rakibi Fenerbahçe oldu.

Takımımız çeyrek finalde Homend Antakya Bld.'sini 2-0 ile geçerken yarı finalde İstanbul Üniv. BGD'yi 3-1 ile eleyip finale yükseldi. Rakibimiz Fenerbahçe ise çeyrek finalde Ceyhan Belediye'yi 2-0 ile geçerken yarı finalde Kayseri KASKİ'yi 3-0 ile eleyip finale yükselmişti.

Salon: Ülker Sports Arena
Tarih: 24.04.2013 Saat: 20.00
Yayın: GSTV

TKBL Play-off finali maç programı;

1. Maç / 24 Nisan Çarşamba
20:00 / Fenerbahçe – Galatasaray (Ülker Sports Arena)

2. Maç / 26 Nisan Cuma
20:00 / Fenerbahçe – Galatasaray (Ülker Sports Arena)

3. Maç / 29 Nisan Pazartesi
20:00 / Galatasaray – Fenerbahçe (Abdi İpekçi Spor Salonu)

4. Maç (Gerekirse) / 2 Mayıs Perşembe
Galatasaray – Fenerbahçe (Abdi İpekçi Spor Salonu)

5. Maç (Gerekirse) / 5 Mayıs Pazar
Fenerbahçe – Galatasaray (Ülker Sports Arena)

Playoff turunda tüm eşleşmeler ligde oynanan maçların sonuçlarına bakılmaksızın "0-0" olarak başlayacak. Final serisinde üç galibiyet alan takım şampiyon olacak. İlk iki maç normal sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında, üçüncü maç ve gerekirse dördüncü maç rakip sahada, beşinci maçın gerekmesi halinde sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında olma sırasıyla oynanacak.

Ligde normal sezonu Fenerbahçe 24 galibiyet ile birinci tamamlarken Galatasaray 21 galibiyet ile ikinciliği elde etmişti. Sezon öncesi oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı takımımızı mağlup eden Fenerbahçe kazanmıştı. TKBL'de oynanan her iki maçtan da sarı lacivertliler galip ayrılırken Galatasaray Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibini yenmeyi başarmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları