Chicago'da kazanan Galatasaray

WNBA'de Galatasaray Medical Park'ın yıldız oyuncularından Prince ve Fowles'un formasını giydiği Chicago Sky, Allstate Arena'da bir diğer yıldız oyuncumuz Tina Charles'ın takımı Connecticut Sun'ı ağırladı.

WNBA'de Galatasaray Medical Park'ın yıldız oyuncularından Epiphanny Prince ve Sylvia Fowles'un formasını giydiği Chicago Sky, Allstate Arena'da bir diğer yıldız oyuncumuz Tina Charles'ın takımı Connecticut Sun'ı ağırladı.

Oldukça çekişmeli geçen bir mücadelenin ardından iki uzatma sonunda rakibini 107-101'lik skorla mağlup eden Chicago Sky, bu sezonki altıncı maçında üçüncü galibiyetini almayı başardı. Chicago'da Sylvia Fowles, 46 dakika sahada kalarak 11/21 saha içi isabet oranıyla 24 sayı, 12 ribaund, iki asist ve üç blok üretti.

Epiphanny Prince ise 25 sayıyla Chicago Sky adına en skorer oyuncu olarak öne çıkmayı bildi. Karşılaşmada normal sürenin bitimine :09.2 kala Sylvia Fowles'un iki sayılık isabetinden sonra 84-81 geri düşen Connecticut Sun, Renee Montgomery'nin üçlüğüyle maçı uzatma periyoduna götürdü. İlk uzatma devresinin bitimine :03.9 kala skoru 92-92'ye getiren Sylvia Fowles, mücadeleyi bir kez daha uzatma periyoduna taşıdı.

İkinci uzatma bölümünde ise Epiphanny Prince, sıradışı performansıyla gecenin yıldızı oldu.

Prince, takımının bu bölümde bulduğu 15 sayıdan 10'unun altına imzasını attı. ABD'li oyuncu, iki uzatma periyodunda sekiz serbest atışta yedi isabet buldu. Maçı 8/15 saha içi isabeti ve 25 sayıyla tamamlayan Prince, altı da asist yaptı. Connectict Sun'da 46 dakika süre alan Tina Charles,  22 sayı ve 13 ribaund üretse de takımını galibiyete taşıyamadı.

WNBA'de Diana Taurasi'nin formasını giydiği Phoenix Mercury, NTV Spor'dan naklen yayınlanacak maçta Cumartesi sabaha karşı saat 02.30'da Atlanta Dream'e konuk olacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları