Bu BOMBA patlar mı?

Galatasaray'da transfer sesleri yükselmeye devam ediyor. İşte tüm gelişmeler ve ayrıntılar burada...

Galatasaray Medical Park'ta Henry Domercant'in sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edilmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılarda ön plana çıkan ilk isim Carlos Arroyo oldu.

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren Porto Rikolu oyuncunun sarı-kırmızılı takıma önerildiği ifade edilirken bu transferin bitebileceği kulislerde konuşuluyor.

Domercant'ın yaşadığı talihsiz sakatlık büyük üzüntü yaratırken, Galatasaray'ın gündemine daha önce de gelen Carlos Arroyo'nun transferinin tamamlanması halinde Beşiktaş'a bir miktar bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer de yaptığı açıklamada, Domercant'in uzun vadeli bir sakatlık yaşaması durumunda transfer opsiyonunu kullanabileceklerini kaydederek, "Biz şampiyonluk için kurulmuş bir takımız. Ligde, Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda başarı hedeflerken, ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.

Carlos Alberto Arroyo Bermudez (Beşiktaş 2011-2012)
Galatasarayımızın transfer gündeminde yer alan Porto Rikolu oyun kurucu Carlos Arroyo 2011-2012 sezonunda Beşiktaş'ın yaşadığı başarıda büyük pay sahibi olurken yıldız basketbolcunun başarılı oyunu istatistiklere de yansıdı.

Beko Basketbol Ligi
Oynadığı maç sayısı: 27
Aldığı ortalama dakika: 31.3
Sayı ortalaması: 14.7
Ribaund: 2.6
Asist: 4.4
Spor Toto Türkiye Kupası
Oynadığı maç sayısı: 3
Aldığı ortalama dakika: 34.7
Sayı ortalaması: 17
Ribaund: 5.3
Asist: 5.3

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları