Barcelona, G.Saray taraftarını görecek!

Galatasaray Medical Park'ta nefesler tutuldu, gözler bugün Abdi İpekçi'de oynanacak olan Barcelona Regal maçına çevrildi.

Galatasaray Medical Park'ta nefesler tutuldu, gözler bugün Abdi İpekçi'de oynanacak olan Barcelona Regal maçına çevrildi. Bugün saat 20:00'de başlayacak olan ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi.

Maçtan 4 gün önce satışa çıkan biletlerin tamamını tüketen sarı-kırmızılı taraftarların Abdi İpekçi'yi bayram yerine çevirmesi bekleniyor. Barcelona maçına özel pankartlar hazırlayan ve maçtan saatler önce Abdi İpekçi'ye giderek Galatasaraylı basketbolculara destek verecek olan sarı-kırmızılı taraftarlar için maç öncesi Cevizlibağ Metrobüs Durağı önündeki benzin istasyonundan saat 18.15, 18.30 ve 18.45'te salona ücretsiz üç otobüs seferi gerçekleştirilecektir. Maç sonunda da salon önünden metrobüs hattına yine ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecektir.

Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı 4 maçın 2'sini kazanan ve son olarak deplasmanda Union Olimpja takımını deviren Galatasaray Medical Park, 5. hafta mücadelesinde Final Four'un en güçlü favorisi Barcelona karşısında mutlak galibiyet arıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları