Barça'dan sevindiren açıklama!

Galatasaray'ın Euroleague başarısı için transferini hedeflediği Spanoulis için Barcelona'dan açıklama geldi.

Galatasaray Medical Park'ın gelecek sezon Euroleague'de iddialı olmak adına yapmak kadroya katmak istediği Vasilis Spanoulis'in bir diğer talibi Barcelona'dan önemli açıklamalar geldi.

Katalan ekibinin teknik sekreteri Joan Creus, Spanoulis'in parayı seçmesi durumunda kendilerine gelmeyeceğini iddia ederken, "Avrupa'nın en üst düzey oyuncularından birinde bahsediyoruz. Birçok şampiyona kazandı. Çok yetenekli ve en iyi olmak için savaşan her takım onu ister. Eğer kararı ekonomik olarak şekillenecek ise şansımız az, çünkü daha fazla verecek takımlar var. Ancak proje, kulüp bazında düşünülürse ciddi bir organizasyona sahibiz ve yaşamak için güzel bir şehrimizin de olması gibi avantajlara sahibiz. Kararı verecek." ifadelerini kullandı.

Yunanistan basınında yer alan Spanoulis haberlerinde ise yapılan tekliflere yer verildi. Galatasaray'ın Yunan yıldıza yaptığı sözleşmenin detayları yer almazken, Barcelona'nın oyun kurucu için yıllık 2,6 milyon eurodan 3 yıllık, CSKA Moskova'nın ise yine aynı süre üzerinden 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi. 31 yaşındaki basketbolcu Olympiakos'ta yıllık 2,4 milyon euro kazanıyordu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları