Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'i 72-62 mağlup etti. Maç sonu G.Saray'da koç Ergin Ataman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:
"Bu sefer maça hazırlanacak zamanımız oldu ve iyi hazırlandık. Maçın tamamında çok iyi savunma yaptık. Fenerbahçe'nin silahlarını biliyorduk ve hucümlarda çok akıllı oynadık. Fenerbahçe'nin zayıf taraflarını da biliyorduk. Uzunlar pota altında büyük hakimiyet kurdu.
Bizim açımızdan çok iyi bir maçtı. Önemli bir galibiyetti. Herkesin olduğu gibi Galatasaray, her koşulda şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Çok zor iki maç kazandık. Dört günün yorgunluğu var. Avrupa'nın en formda ekiplerinden biri olan Fenerbahçe Ülker'i ezerek yendik. Artık bu maçı unutacağız."