Armada'nın rakibi Rytas Vilnius

Erkek Basketbol Takımımız, Eurocup son 16 etabı ikinci hafta mücadelesinde, Rytas Vilnius karşılaşacak

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız, Eurocup son 16 etabı G Grubu ikinci hafta mücadelesinde, Litvanya'nın Rytas Vilnius takımı ile karşı karşıya gelecek.

15 Ocak Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20:00'de başlayacak olan maç, S Sport 2 kanalından naklen ekranlara gelecek.

93-71'lik son Türk Telekom maçı galibiyetiyle ligdeki kazanma serisini altı maça çıkaran ekibimiz, iyi formunu Avrupa'da devam ettirmek amacında. Türk Telekom mücadelesinde Aaron Harrison ve Greg Whittington 17'şer sayı ile galibiyetin mimarı oldular.

EuroCup son 16 ilk maçında Monaco'yu deplasmanda 85-73 yenerek dikkatleri üzerine çeken takımımızda, basketbolcularımız Avrupa'da önemli istatistiklere imza attı.

- Tai Webster 3 top çalma ile bu alanda kariyer rekorunu kırdı.

- Greg Whittington, aldığı 10 savunma ribaundu ile bu alanda kariyer rekoruna imza attı. Oyuncumuz ayrıca 6 asist yaparak kariyerinin en yüksek istatistiğine imza attı.

- Zach Auguste 18 sayı ile kariyer rekoru kırdı. Auguste ayrıca 5 hücum ribaundu ile kariyer rekorunu yeniledi.

- Bu maçta 4 asist yapan Göksenin Köksal da asist alanında kariyer rekorunu yeniledi.

Avrupa Kupası'nda en skorer oyuncumuz 16,2 sayı ortalamarıyla Aaron Harrison. Onu 13,1 sayı ortalamasıyla Zach Auguste takip ediyor.

Normal sezonu 4 galibiyet ve 6 yenilgi ile tamamlayan Rytas Vilnius takımı, son 16 turuna yenilgi ile başladı. Evinde Unics Kazan'ı konuk eden Litvanya temsilcisi, mücadeleden 91-86 mağlubiyet ile ayrıldı. Rakip takımda Meksikalı Pako Cruz, 12,5 sayı ortalamasıyla takımının en skorer ismi.

EuroCup Normal Sezonu'nda D Grubu'nu ikinci bitiren Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız; TOP 16 G Grubu'nda Unics Kazan, AS Monaco ve Rytas Vilnius'la eşleşmişti. Ekibimiz bu maçın ardından 22 Ocak Çarşamba günü Unics Kazan ile deplasmanda karşılaşacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları