Armada'nın EuroCup'ta hedefi ikide iki!

Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D Grubu ikinci maçında Almanya temsilcisi EWE Baskets Oldenburg ile bu akşam karşı karşıya gelecek.

7DAYS EuroCup’t Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız, D Grubu’ndaki ikinci maçında Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg’u konuk edecek.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray Doğa Sigorta ve EWE Baskets Oldenburg ilk kez resmi bir müsabakada karşı karşıya gelecek.

İlk maçta deplasmanda Trento’yu mağlup ederek önemli bir işe imza atan Sarı-Kırmızılılar, taraftarı önünde grupta 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız, oynadığı son karşılaşmada BSL ikinci hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji’ni ağırladı. Mücadeleyi 85 – 76 kazanan takımımızda Zach Auguste 30 sayı ile etkili bir performans ortaya koyarken; Greg Whittington 12, Lazeric Jones 10 sayı ile çift haneli skor üreten diğer oyuncularımız oldu.

Rakibimiz EWE Baskets Oldenburg, 7DAYS EuroCup D Grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Asseco Arka Gdynia’yı konuk etti. Sahadan 74 – 78’lik mağlubiyet ile ayrılan rakibimizde 21 sayı ile oynayan Ricky Paulding ve 15 sayı üreten Rasid Mahalbasic takımları adına en skorer isimler oldu. EWE Baskets Oldenburg, D Grubunda dördüncü sırada yer alıyor.

EWE Baskets Oldenburg, Almanya Basketbol Ligi’nde oynadığı iki karşılaşmada iki galibiyet aldı ve averajla 6. sırada bulunuyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları