Aysal'ın gözü Polat'ta

Başkan adaylarımızdan Ünal Aysal'ın listesi, Adnan Polat'ın adaylık durumuna göre şekillenecek.

Galatasarayımız'da 7 ve 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul için geri sayım devam ediyor. Başkan Adnan Polat adaylığı konusunda son kararını perşembe günü verecek. Ünal Aysal'ın listesi için de ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ali Dürüst, Hayrettin Kozak, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Aka Gündüz Özdemir, Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Atilla Donat listede yer almalarına kesin gözüyle bakılan isimler. Öztürk'ün çok istediği Reşit Sinanlı konusu açıklığa kavuşmadı. Kozak-Dürüst-Öztürk arasındaki ikinci başkanlık ve başkan yardımcılıkları dağılımı da Aysal'ın bugün Türkiye'ye dönmesinden sonra yapılacak toplantılarla netleşecek.

ŞİFRE: OY POTANSİYELİ YÜKSEK

Aysal'ın ekibinin yönetim kurulu için geniş bir listeden çalışma yaptığı, ilk planda düşünülen bazı isimlerin Polat adaylığını koyarsa "Oy potansiyeli daha yüksek" olarak değerlendirilen bazı isimlerle değiştirilebileceği konuşuluyor. Adnan Öztürk, "Bir ekiple yola çıktık. Aynı ekiple sonuna kadar gideceğiz" açıklamasını yaptı. Mehmet Helvacı bugün 14:00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla yönetimini ve programını açıklayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları