Avrupa'da 223. sınav

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme tur rövanş maçlarına çıkacağız.

Galatasarayımız Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme tur rövanş maçlarına çıkacak.

Takımımız turun ilk maçında İsrail'in Maccabi Netanya takımını deplasmanda, Hakan Balta, Kewell, Sabri ve Baros'un golleriyle 4-1 yenerek neredeyse turu garantilemişti. Takımımızın saat 21.00'de Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacağı rövanş maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Leslie Dean yönetecek.

Bu arada Galatasarayımız, Maccabi Netanya karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 223. sınavına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 133, adı bu sezon UEFA Avrupa Ligi olarak değiştirilen UEFA Kupası'nda ise 56, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Avrupa Süper Kupası'nda da 1 kez olmak üzere, toplam 222 maç oynadı. Galatasaray, 222 maçta 83 galibiyet ve 83 yenilgi alırken, 56 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılı takım bu karşılaşmalarda 298 gol kaydederken, kalesinde 323 gol gördü.

Galatasaray UEFA'da oynadığı toplam 56 maçta ise 22 galibiyet, 16 beraberlik, 18 yenilgi aldı. Takımımız bu maçlarda rakip filelere 80 gol gönderirken, 77 gol yedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları