Aslan'dan Kısa Kısa

Auxerre maçından sonra Fransız ekibinin Senegalli oyuncusu Fadiga ile kaptan Bülent kısa bir süre sohbet etti. Milli Takımımız’a övgüler yağdıran Fadiga, "Türkiye maçından sonra karşılaşmayı televizyondan izledim. Gerçekten muhteşemdiniz. Sizi yenmek çok zordu" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Pinto’nun hızla düzeldiği belirtildi. Kulüp doktorları Brezilyalı oyuncunun tedavisine devam edildiğini ve önemli bir sorununun kalmadığını açıkladılar. Teknik Direktör Fatih Terim’in de bu oyuncuyu Olympiakos maçında oynatmayı planladığı bildirildi.

Teknik Direktör Fatih Terim’in ceza ve prim sistemini yeniden belirleyeceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam İstanbul’a dönüşünde Yönetim Kurulu ile biraraya gelecek ve hazırladığı yeni taslağı sunacak. Terim’in bu konuda çok titiz bir çalışma yaptığı kaydedildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları