Aslan İzmir'de:Dürüst: "Brugge geride kaldı"

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Belçika'nın Club Brugge takımı karşısında deplasmanda beklenmedik bir yenilgi alan Galatasaray, İstanbul üzerinden aktarmalı olarak İzmir'e geldi. Saat 16.15'te Kıbrıs Türk Hava Yolları'na (KTHY) ait uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na inen sarı-kırmızılı kafileyi hiçbir taraftarın karşılamaması dikkat çekti. Galatasaraylı futbolcular ile Teknik Direktör Fatih Terim, havalimanında basın mensuplarının röportaj isteklerini geri çevirerek, herhangi bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı. Fatih Terim ve sarı-kırmızılı futbolcuların sinirli oldukları görüldü.
Bu arada Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, havalimanından ayrıldıktan sonra çevre yolunu kullanmak isteyince Balçova yönü yerine Aydın yönüne girdi. Hatanın farkedilmesiyle durdurulan otobüs, tekrar Balçova yönüne girdi. Galatasaray kafilesi Balçova Princess Otel'de dinlenmeye çekildi.

Süper Lig'de hafta sonu Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Başkan Özhan Canaydın, ikinci başkan ve basın sözcüsü Ali Dürüst ve yöneticiler bugün İstanbul'da kafileden ayrılırken, futbolcular ve teknik heyet uçaktan inmeyerek İzmir'e uçtu. Atatürk Havalimanı'ndan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst, bu durumun daha önceden planlandığını, önlerinde zorlu bir Altay maçı olduğunu ve Brugge maçının geride kaldığını söyledi. Dürüst, grupta şanslarının azaldığını ancak yine de gruptan çıkma şanslarının bulunduğunu söyledi. Teknik Direktör Fatih Terim'in değişik bir kadroyla sahaya çıkmasına da değinen Dürüst, "Galatasaray'ın her futbolcusu oynamaya hazırdır. Maça en uygun kadroyla çıktık, bu sürpriz olmamalıdır" dedi. Galatasaray kulüp Başkanı Özhan canaydın ise bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.


 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları