"Arda Turan gidemez"

Camianin etkin isimlerinden Ergün Gürsoy, Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi halinde kaptan Arda Turan'ın takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini söyledi.

G.Saray'ın önemli isimlerinden eski ikinci Başkan Ergun Gürsoy, başkan adayı Ünal Aysal'ın, seçimi açık farkla kazanacağını söyledi.Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Gürsoy, "Bu adaylardan ciddi olanı Ünal Aysal olarak görüyorum; diğerlerinin başarılı olacağını sanmıyorum. Turgay Kıran'ın daha önce de başkan adaylığı deneyimi olmuştu. Galatasaray Kongresi onlara rağbet etmedi. Benim kanaatim açık farkla Ünal Aysal, kazanır" dedi.

"GENEL KURUL ÜYELERİ KİMİN BU KULÜBÜ DAHA İYİ İDARE EDECEĞİNİ BİLİR"

Kongre üyelerinin Aysal'ı tercih edeceklerini inandığını belirten Gürsoy, "Galatasaray Kongre Üyeleri, bilinçli, kültürlü insanlardan oluşur. Çoğu bu kulübü kimin daha iyi idare edeceğini bilebilirler. Aysal'ın listesindeki herkes bilgili, deneyimi olan kadrolar. Oy atmak için liseye gelen herkes Ünal Aysal'ı tercih edecektir" şeklinde konuştu.

"YENİ TEKNİK ADAM YERLİ OLMALI"

Ergun Gürsoy, yeni teknik adamın yerli olmasından yana olduğunu belirterek, "Teknik direktör konusuna bakış açım net. Yabancıları tutmuyorum. İki senede ancak Türkiye'yi öğreniyorlar. Galatasaray, zaten yeni bir takım oluşturduğuna göre, zorluk çeker. Bu nedenle Türkiye'yi bilen, Türkiye'nin geleneklerini bilen bir teknik adam olursa, daha faydalı olur kanaatindeyim" dedi.

"ARDA GİDECEKSE BARCELONA, REAL MADRİD VEYA MANCHESTER UNİTED'E GİTMELİ"

Gürsoy, Aysal'ın Arda'nın takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini belirterek, "Ünal Aysal, Arda'dan daha iyi bir oyuncu bulduğu zaman gitmesine izin verir. Yoksa neden bıraksın. Arda bu takımın kaptanı. Gitmesi mantıksız. Üstelik Barcelona, Real Madrid, Manchester United gibi bir takım istiyorsa gitsin; ama Galatasaray ayarında bir takıma neden gitsin. Zaten Galatasaray'dan iyi para alıyor. Neden gidip, düzenini bozsun" diye konuştu.

"BEN DE TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM
"

Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini belirten Ergun Gürsoy, "Arda'nın konuşmalarının bir çoğunu doğru buluyorum. Ben de pek çok konudaki düşüncelerine katıldığımı söyledim. Arda her Galatasaraylı'nın düşündüğü gibi Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemez. Ama benim ayrı bir yerim var; ben Trabzonlu olduğum için eğer Galatasaray şampiyon olamıyorsa, ben rakibi kim olursa olsun Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim. Hatta yönetici olmadığım zamanlar bile tek adayım Trabzonspor'dur. Ama yönetici olduğum zaman doğal olarak her zaman Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim" dedi.

Ali Gürsoy'un Ünal Aysal'ın listesinde olmasına da değinen Gürsoy, "Oğlum Ali Gürsoy'u iyi yetiştirdim. Benden daha başarılı olacağına inanıyorum. Benim 20 yıllık yöneticilik yaşantımda hep başarılar var. Ali de iyi yetişmiş, iyi eğitim görmüş, sporu bilen birisi. Kendisine kefilim" şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları