Arda kondisyoner ile çalışıyor

Sakatlığı devam eden kaptanımız Arda Turan kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam etti.

Galatasarayımız, 1 Ekim Cuma akşamı Karabükspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig  maçı hazırlıklarına bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti..

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, futbolcularımız 10.30'da Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Isınma hareketleri ile başlayan ve topla oyunlarla devam eden antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. 1,5 saati aşan çalışmanın son bölümünde iki takım hâlinde çift kale taktik maç yapıldı.

Antrenmana sakat ve tedavisi devam eden oyuncular katılmadı. Mehmet Batdal fizyoterapist eşliğinde çalışırken Arda Turan ise kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam etti.

Öte yandan Bir Dilek Tut derneği, en büyük dileği Galatasaray idmanı izlemek olan Zafer Polat'ı antrenmana getirdi. Kaptanımız Arda Turan ile sohbet eden, tüm takımla beraber fotoğraf çektirip imza alan Zafer, daha sonra Ayhan Akman ile sahada top oynadı.

Galatasarayımız, Karabükspor maçı çalışmalarını yarın (30 Eylül  Çarşamba) sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği bir  antrenmanla tamamlayacak. Antrenman sonrasında Galatasarayımız otobüs yolculuğu ile Karabük'e geçecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları