Arda için susacaklar!

Atletico Madrid kulübünün başkanı Enrique Cerezo, yıldız futbolcumuz ve kaptanımız Arda Turan hakkında ilk kez bu kadar net ifadelerle bir demeç verdi...

Atletico Madrid'in bir numaralı ismi Enrique Cerezo, Türk futbolunu ilgilendiren çok önemli açıklamalar yaptı.

İspanyol Kulübünün Başkanı Cerezo yaptığı açıklamalarla Arda'nın transferi ile ilgili ilk ve en net açıklamayı yapmış oldu. İşte merakla beklenen o açıklamalar...

ARDA, İLK OLARAK GEÇEN SEZONKİ AVRUPA LİGİ MAÇINDA DİKKATİMİZİ ÇEKTİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın hazırlayıp, sunduğu Spor Kazanı Programı'na telefon bağlantısıyla katılan Madrid Kulübü'nün başkanı Cerezo, "Arda ilk olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadığımızda dikkatimizi çekti. Arda'nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyoruz. Futbolla ilgilenen tüm otorite ve yetkililer de iyi futbolcu olduğunu söylüyor. Referansları ve potansiyel yeteneği çok iyi. Beğeniyoruz; ama transferle ilgili sezon sonuna kadar yorum yapmayacağız" dedi.

ARDA BİZİ İLGİLENDİREN BİR FUTBOLCU; FAKAT LİG BİTENE KADAR BU KONUDA KONUŞMAYACAĞIZ


Arda'yı futbolcu olarak beğendiğini vurgulayan Cerezo, "Arda, benim için sorun yok. Kulübümle anlaşma sağlanırsa Atletico'ya gideceğim. Galatasaray ise Arda transferi için Atletico'yla görüşmeler başladı açıklamasını yaptı ne diyeceksiniz?" şeklindeki soruya "Arda Turan bizi ilgilendirebilecek bir futbolcu, ilgilenebiliriz ama lig bitene kadar ve maçlarımızı tamamlayana kadar ne bir transfer girişiminde bulunuruz ne de bir yorum yaparız. Sezon sonuna kadar bu konuda Atletico'dan kimse konuşmayacak" cevabını verdi.

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE ARDA'NIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ FLORES OLACAK


Colchonera (Atletico de Madrid) başkanı Cerezo, teknik direktörleri Flores'in sezon sonunda ayrılacağı, yerine Schuster, hatta Fatih Terim'in düşünüldüğü, İspanyol teknik adamın ise Beşiktaş'a gideceği  iddiasıyla ilgili olarak ise "Quique Sanchez Flores sayesinde iki Avrupa Kupası kazandık (UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa) dolayısıyla çok memnunuz kendisinden. Sezon sonunda da devam edeceğiz. Teknik direktör arayışımız yok. Teknik direktörümüzü de hiçbir yere bırakmaya niyetimiz yok" şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları