Alpay'ı İstanbul’a getiriyoruz

Galatasaray'ın sezon başından bu yana gündeminde bulunan ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle askıya alınan Alpay'ın transferi için tekrar düğmeye basıldı. Milli oyuncunun geçen hafta içinde antrenmanda Angel'le kavga etmesinden sonra bedelsiz olarak serbest bırakılacağı haberi sonrası yıldız futbolcu ile el sıkışıldı ve İstanbul'a davet edildi.

Alpay ile telefon görüşmesi yapan sarı kırmızılı yöneticilerden ikinci başkan Ali Dürüst'ün bu futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardığı ve "İstanbul'a gel. Masaya oturalım. Bu işi uzatmanın manası yok. Kulübünle ilgili bütün işlemlerinde biz sana yardımcı oluruz" dediği belirtildi. Bu görüşmedan sonra Alpay, İstanbul hazırlıklarına başladı.

Yıldız futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olması G.Saray yönetimini hemen harekete geçirdi. Alpay'ı ezeli rakiplerine kaptırmaktan korkan sarı kırmızılı yöneticiler bu hafta içinde milli futbolcuya imza attırmayı planlıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de Alpay transferinde ısrarcı olduğu ve yönetime, "İhtiyacım var" dediği belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları