Yine aynı yan hakem, yine skandal!

Sivas deplasmanında adeta penaltı yaratan Aleks Taşçıoğlu'nun bu ilk vukuatı değil...

Galatasaray'ın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçta adeta penaltı icat eden yan hakem Aleks Tasçıoğlu, ilk kez skandal bir karara imza atmıyor.

Erman Toroglu'nun 'Güvenmiyorum, inanmıyorum' dediği Aleks Taşçıoğlu, sosyal medyada Fenerbahçe taraftarı olarak gösterilirken, 2 sezon önce Galatasaray aleyhine bu kez ofsayt icat etmişti.

2015/2016 sezonunda Türk Telekom Stadyumu'ndaki derbide Lukas Podolski'nin ofsayt ile ilgisi olmayan ve golle sonuçlanan pozisyonunda Aleks Taşçıoğlu sahneye çıkmıştı. Taşçıoğlu, Podolski'nin golüne ofsayt bayrağı kaldırmıs ve net bir golümüzün verilmesini engellemişti.

Taşçıoğlu dendiğinde akıllara bir unutulmaz skandal da 2010/2011 sezonunda geliyor. Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki maç 1-1 devam ederken, kırmızı beyazlı ekibin mutlak gol şansı bulacağı pozisyonda Taşçıoğlu bir kez daha ofsayt bayrağı kaldırarak engel olmuştu.

🔥 Erman Toroğlu: ''Cümlem çok net, şampiyonluğa giden takımların maçlarına Aleks Taşçıoğlu'nu vermem. İnanmıyorum, güvenmiyorum...''

— Webaslan.com (@webaslan) 4 Şubat 2018



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları