Makale Yaz
yapmayincocuklar
Bu haberi yazdır
Baros ve Boykot Çağrısı
 Şub
03
 2012

Baros her sezon olduğu gibi ilk haftalarada form tutana kadar etkisiz bir grafik çizmiş olabilir.Tabi burda altını çizmemiz gereken en önemli nokta 3 yıldan bu yana süre gelen tek forvet anlayışının ilk haftalarda Terim tafarından devam ettirilmesi ve neticede kaleye gitmeye bile zorlanan bir takım oluşması.Bu durum Baros'un ritim bulması gereken zamanı biraz uzattı , bu süreçte Baros yedek kaldı.

Yedek olarak geçirdiği süreçte, oynama fırsatı bulduğu kısa zaman dilimlerinde gol atarak, penaltı kazanarak takımına puan açısından çok kiritik kazançlar sağladı.Hatta şöle ki o haftalarda Baros sayesinde bazı puanlar kazanılmasaydı Fatih Terim'in varlığı tartışılır olurdu.Terim'in şansı bu sene ziyadesiyle yerinde.Bu apayrı ele alınması gereken bir konu.Sonuçta Baros hem kendini hem de takımını "ayakta kalma"sürecinde ayakta tutan esas isim oldu.

O süreçten bu güne dek görevini elinden geldiğince yaptı.Buna heralde kimse karşı çıkmaz derdim ama yorumların bazıları aksi yönde.Ne hikmetse Sabri'ye öz oğul muamelesi yapan taraftar Baros olunca umursamaz bir tavır takınıyor.

Basının Galatasaray taraftarını tabiri caizse kafalaması malumunuz.Her fırsatta Keita'yı eleştirerek gönderti.Samsunspor maçından sonra 2 gol yediren Sabri'yi bu takımın emektarı , şans tanınması gereken yegane değerli oyuncusu ilan ettiler.Her fırsatta Melo'ya takıyorlar.Şimdi de Baros.

Baros asi çocuk.Baros gol başına kırmızı kart gören oyuncu.Baros takımda yararlı mı zararlı mı?Kalmalı mı gitmeli mi?Avrupa'da iş yapar mı?Sanırsınız Brezilya 2.lig takımından gelmiş bir oyuncu konuşuluyor.Baros Terim'e saygısızlık yaptı vesaire vesaire...Bunu yapanda Demirören'in sahibi olduğu gazeteler.Çok ilginç değil mi!Hiç ummazdınız!Hiç aklınıza gelmezdi!

Tabi bunlardan etkilenen GS taraftarını anlamak mümkün değil.Baros şu anda bu takımın tek başına %50'si olduğunu yokluğunda gösterdi.Hakem İlker Meral Balıkesir bölgesi hakemi ve Fenerbahçeliliğle meşhur.Hafızanızda geri giderseniz Kasımpaşa maçında Ali Güneş'in uçarak çıkardığı topu görmeyen hakem.İngilizce bilmiyor,Baros İngilizce konuşuyor ne hikmetse küfür etti deyip atıyor.Antalyaspor maçı baştan sona sertlikle götürmeye çalışıyor bütün ikili mücadeleler GS aleyhine.Kim deplasman kim evinde belli değil.İlk fırsatta sarı,kırmızı kartı gösteriyor.

Galatasaray taraftarı bıraksında Baros'u, hakemlere taksın.Yoksa ilk yarıdaki Gaziantep vakaları artacak.Üstelik artık daha ustaca frenliyecekler bizi.Saha içinde çıldıran oyuncular daha çok kart görecek.Ne de olsa fırsat kollayan hakemler sürüsü elini kırmızıda tutacak!

Buradan taraftar arkadaşlarıma sesleniyorum.Her fırsatta Galatasarayımızın en iyi oyuncularının huzurunu kaçırmaya çalışan basın yayın organlarını boykot edelim.Almayalım,sitelerine dahi girmeyelim!

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...