Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Seneye De Şampiyonluk Hayal !!!
 Haz
01
 2017

  Konyaspor'un kupayı almasıyla 3. olsak bile 2 ön eleme oynayacağız. Bir yandan çok iyi oldu, ruhsuz futbolcularımız 1 ay tatil yapmak varken sadece 3-5 gün tatil yapıp yeniden koca bir sezona hazırlansınlar da görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu. Bir yandan da sezonu çok erken açacağımız için bu sezon bitmez dedirtiyor. Taş çatlasın 1 hafta tatil yapıp uzun bir maratonu aynı tempoyla götürmek hiç kolay değil. En iyi kadroyu kursan, en fizikli takım da olsan en geç 25. haftada tıkanırsın, ard arda puan kaybedersin. Sonra yine kayıp bir sezon.. 

  Her yazıda olduğu gibi Dursun'a 2 çift laf söylemeden geçmek olmaz. Sezon bitmiş, hakemler senin takımını iliğine kadar sömürmüş, gazetelere göre 9, sana göre 12-13, bana göre 15-16 penaltımızı bilerek ve isteyerek vermemişler. Takım aleyhine bir yerlerinden olmayan penaltılar uydurup emeğimizi çalmışlar. Zorla bizi kupadan elemişler. Quaresma'ya bu sezon 5-6 net kırmızı kartı göstermemişler, arka arkaya 10 iç saha maçında penaltıları ardı ardına cömertçe sıralamışlar. Sen de Dursun efendi olarak hakemlere son hafta sallıyorsun, o açıklama da nezaket ölçülerindeymiş sana göre. Kusura bakma da ben hakem olsam o açıklamalardan zerre etkilenmem. Sesini çıkarınca ceza veriyorlarmışmışmış. Kusura bakma da verdikleri ceza 1 ay hak mahrumiyeti. Sen zaten bi işe yaramıyorsun ki, çıkıp televizyona konuşsan ne olur konuşmasan ne olur, maç izlesen ne olur izlemesen ne olur, bari çık ne var ne yok ağzına geleni say, hakemlerde ve tüpçüde sokağa çıkacak yüz kalmasın. Sen güzelce 1 sene hak mahrumiyetini al, biz senin suratını görmeyelim, hakemler adam olsun, hakkımız yenmesin, bari bi işe yara.

  Şampiyon olan takımdan kale, 10 numara ve sol kanat hariç her bölgede 2-3 gömlek daha zayıfız. Bruma da gidince sol kanat da kalmayacak. Bu takım nasıl adam olacak? Hadi her bölgeye birer futbolcu aldın diyelim, ee bunları zorlayacak, forma rekabetine sokacak yedekleri nerede? Eren hangi forveti zorlayabilir bana bi söyler misiniz? Bir de takımın yarısı 30 yaş ve üstü.

  Takımın neredeyse tamamı çöp. Cenk ve Eray Galatasaray ayarında mı Allah aşkına. Hele de Muslera'dan sonra. Serdar, Semih ve Hakan yedek kulübesinde olsa bile güven veren stoperler mi? Ben teknik direktör olsam kadromda görmeyi istemeyeceğim 3 stoper tipi bunlar. Sırasıyla müzmin sakat, hepten sakat, yaşlı ve ağır... Ha bi de Chedjou var, içimizdeki hain. 2.5 milyon euro alıp her 2 maçtan birinde hata yapıp gol yediren. Koray ve Ahmet'i ayrı tutuyorum, tecrübe ile bir yerlere gelebilecek stoperler ama takımın adı Galatasaray ise gider 1 maç bile oynatamadığı müzmin sakat adama 4.5 milyon euro + 3 futbolcu verir yine de seni oynatmaz, sırf adın Koray diye. Adın Burdisso veya Donk olsa neyse, bi işe yaramasan bile yabancısın diye bi giderin var.

  Ülkede sentetik tiner satışları patlamış diyorlar. Real Madridli oyuncuların ayağı titrermiş bunlarla oynarken, 3. yıldızı taktığı gün olan var olmayan var diye şarkı söylerlermiş, anadolu takımlarına sesleniyorlar herhalde. Messi dünden razıymış, can atıyormuş bunlara gelmek için. 2 sene önce sokakta tek bir tane bjk forması göremezken şimdi naftalin kokan formalarını sandığın en dibinden çıkarmışlar kendilerini kral ilan etmişler. Allah rakibin bile vizyon sahibi olanını versin, biz fenerlilere vizyonsuz derken bi de başımıza bu mega vizyonsuzlar çıktı. Onlar da haklılar, bizim de başımızda ultra vizyonsuz bi sözde başkan oldukça bunlar kendilerini daha çok Barcelona zannederler. Seneye de güle oynaya şampiyon olurlar. Adamlar menajerlik oyunlarında her gittiğim takıma aldığım oyuncuyu Benfica'dan bedavaya 2 sene kiralasınlar, bizimki de 1 maç bile oynatamadığı stoper için 4.5 milyon euro ve 3 futbolcu versin. O parayla o dönem Vida veya Hugo'yu çok rahat alırdın Dursun efendi, ama sende o vizyon nerdeee.. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...