Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Pas futbolu ve tetikçi çakır
 Kas
20
 2016

Allah aşkına dün 1-2 topçu hariç kim kötü oynadı hakan balta mı tüm topları yerinde kesen de jong mu kim kötü oynadı maçı hocanın daha önce bahsettiğim saçma sapan pas futbolu ve eyyamcı Çakır kaybettirdi ne yazık ki ( Tabi ki bireysel olarak kötü olanlar var genel olarak diyorum ) 

40 dk oyunda üstünüz oyunu domine etmişsin hala orta saha gerisinde top çevirtiyorsun Trabzon maçında bunu yaptın olmadı Adanada iyi oyun olmadı bunu yaptın Başaksehirde yaptın olmadı olmadı olmadı ... Ne bu ısrar bide saçma sapan istatistik paylaşanlar var yok ayagımızda top tuttuk yok en çok pas yapanız bomboş top çevirme adı istatistik oldu gitti.

Anlamıyorum ki bu takımda en şut çekemeyen adam olan Tolga Cigerci hariç şut çeken kim var niye şut çektirmiyorsun hoca niye önde veya geride olmamıza ragmen top çevirtiyorsun , oyunu domine ettik diyorsun her maç sonunda nasıl domine bu sen 2 şut çektigin maçı nasıl kazanacaksın !

Hiç kimse Serdar Aziz'e laf atmasın arkadaş bu adam o penaltıya kadar hatasız oynadı nerdeyse tüm topları kesti sıfır hatayla oynadı ne yapsın bu adam gene De jong kusursuz bir oyun çıkardı o kadar profesiyonelce topa müdahale eden başka adam bulamazsınız ayaga vurmadan kayarak topa müdahale eden rakibin orta sahasını kitleyen oyuncuydu. (Eyyamcı Çakır'ın verdigi faullere bakmayın). Şut atmadan kazanamazsın arkadaşım şut çekmeden ka-za-na-maz-sın maç boyunca 2-3 şut çektik çekmedik istedigin kadar top sende olsun istedigin kadar bireysel hatalardan dem vur gerçek bu şut atacaksın şut.

Dedigim gibi maçı kaybettiren maçın en kritik dakikalarında Carole ve Cigerciye kart göstermesi tüm pozisyonlarımızı durup dururken kesmesi en ufak temasta ve vermesi gereken penaltımızı vermeyen Çakırdır bide tabi ki saçma sapan şut çekmeyen top çevirme igrenç pas oyunudur.

Gelelim şimdi ne olacak bugün itibariyle ligin bizim için bittiginin farkındasınızdır heralde şu saatten sonra şu kadroyu şu kadar puan gerideyken tek toparlayacak kişi Fatih Hocadır gerek oynattıgı oyun gerek Tff hakemler üstündeki gücü düşündügümüzde o gözüküyor o da gelmeyeceğine göre şimdiden geçmiş olsun diyelim bu sene gitti bari seneye neler yapabiliriz onu düşünelim biliyorsunuz bizim takım ligden kopunca tam kopan bir takım bu şekil giderse gene ilk 5 e girmekte güçlük çekeriz bu sonuçlar karşısında Özbek yönetiminin de dayanabilecegini pek sanmıyorum 

İşin özü şut atmadan kazanamazsın(hocam) Tff destegi hakemler bu kadar karşındayken şampiyon olamazsın derbi ile alakalı görüşlerim bunlar yayınlanaması dilekleriyle ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...