Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Ciğer Kedi ve Dursun Özbek İSTİFA
 Şub
12
 2016

Galatasaray’ın 100 yaşında ki bunak liseli zihniyeti, Dursun Özbek’i o koltuğa oturttu. Akıllı gözü açık bir adam gelseydi, bunların canına okurdu. Ya Ünal Aysal gibi yiyici bir adam lazım bunlara, yada Dursun Özbek gibi pasif bir adam lazım. İstedikleri gibi nasıl at koşturacaklar yoksa? Bunların çocukları dışarda 2000 liraya iş bulamazken, Galatasaray’da 20 bin liraya iş buluyorlar nede olsa…

  • Düşünün Allah aşkına!

Koskoca Galatasaray başkanı tek bilek tek yürek projesi üretmiş ve uyduruktan plastik bileklikleri alın çağrısı yapıyor. Fiyatı 10 lira. Proje de Beşiktaş’dan çalıntı. Feda sezonunda aynısını Beşiktaş yaptı. Lakin aradaki fark, Beşiktaş’ın en uyduruk projesi buydu. Galatasaray’ın en büyük projesi, sıcak suda eriyip giden o bileklikler.

  • Elinizi vicdanınıza koyun. Arkadaşınızın doğum günü var. Bu bilekliği alıp hediye eder misiniz? İlk okul 1’inci sınıfa gidiyorsunuz. Arkadaşınıza bu hediyeyi alır mısınız?

Ayıptır arkadaş. Daha ucuza daha güzelini bulursun da gidip şu bilekliği almazsın. Beşiktaş zamanında en azından kaliteli ve gösterişli bir şey yapmıştı. Galatasaray’ın çıkardığı bileklikleri takmaya utanır insan. Yine de aldık ne yapalım?

Bu kafatasçı zihniyet batıracak Galatasaray’ı… Proje mi istiyorsun? Sokakta ki adama sorsan dünya kadar sayardı. Aç üyelikleri taraftara olmaz mı? Taraftar kulübe üye olsun, bak bakalım bilekliğe ihtiyacın kalıyor mu? Yemiyor mu Dursun efendi? Yemez tabi…

4’üncü yıldızı alan Galatasaray’ın yönetimi, geçen yaz adam gibi bir ürün bile çıkaramadı. Formalar rezalet, ürünler rezalet. Şimdi bileklik yapıyorlar. Bu adamlar mı kurtaracak Galatasaray’ı? Batsın o zaman Galatasaray. Battı zaten.

Uefa kupasının kazanıldığı sezon ki beyaz formalara benzerini 4’üncü yıldızı kazandıktan sonra çıkarabilirdin. 4 yıldızlı Galatasaray, sezona efsane formalar ile girebilirdi. Satışlar patlardı. Şov yapardın. Süper kupayı kazanan forma ile, Metin Oktay’ın giydiği parçalı formanın canlandırılmışı ve neredeyse aynısı üretilebilirdi ama nerede bunlarda bu zeka? Kim uğraşacak ki… Armut piş, ağzıma düş bizim yönetim…

Galatasaray başkanı çaresiz kaldıkça bahane üretiyor. Sen niye başkan oldun be çoban? Otel yapacakmış da, yok efendim Arena’nın yanına spor salonu yapacakmış da… Ayranı yok içmeye, herif atla gidiyor kulübün içine etmeye!

ultrAslan da şakşakçılığa başladı yine. Bunlardan taraftar olsa ne olur, olmasa ne olur? Bunlara mamayı ver susarlar. Menfaat üst sefada… Galatasaray deyince neresinden tutsan elinde kalır. Beğenmedikleri sosyal medya olmasa, ultrAslan, Dursun Özbek, yönetim ve Mustafa  Denizli el ele verip batıracak Galatasaray’ı…

  • Sosyal medya da yazan insanlar sanki maça gitmiyor. Bunlar da beyin olmadığı için, sosyal medyada ki insanların kendilerine ulaşmak için yazdıklarını henüz anlayamadılar. Sosyal medya taraftarı denilen insanlar, 8 senedir bu kulüpte yan gelip yatan Aydın Yılmaz’ı gönderdi. Hani nerede Aydın Yılmaz? Aynı taraftar göbekli Yekta’yı gönderdi. Nerede Yekta?

Eğer 1-2 tane adam gibi transfer yapılsaydı, o taraftar Niasse’yi de aldırırdı. Bilal, Jem ve Sabri maaşları, Niasse’ye de tepki verdirdi. 1 tane adam gibi heyecan verecek isim istedi taraftar. Mbia bedavaya gitti. Pereira, Sabri’den kötü futbolcu denildi.

  • Lakin bu sosyal medya taraftarı denenler, o kadar büyükmüş ki ultrAslan’ın yapamayacaklarını yaptılar.

ultrAslan, Alpaslan Dikmen’den sonra bitmiştir. Bu menfaatçi zavallılar, sahaya sırtını dönüp artistlik yapacağım diye bağıra bağıra, sahada olan biteni göremiyor epey zamandır… Allah bunlara akıl fikir versin ne diyeyim ki başka…

  • Mayıs ayında bir seçim Galatasaray için kurtuluş olur. Artık en kötüsü Turgay Kıran olmak üzere, en iyi camia da 2 isim Haluk Ulusoy veya Adnan Öztürk’den biri başkan olmak zorunda… Çok güçlü bir yüz bulup bu palavracı Dursun’dan kurtulmak gerekiyor. Turgay Kıran bu Dursun’a 10 çeker. Hiç değilse karizmatik adam. Haluk Ulusoy veya Adnan Öztürk ise Galatasaray’ı diriltir. İlaç gibi gelir. Yeni bir başkan ve yönetim ile bu palavracı bunak Mustafa Denizli’den de kurtulmuş oluruz. Dünyada hoca kıtlığı var sanki…  Herif 4 puan geriden aldığı Galatasaray’ı, 16 puan geriye soktu. 30 puan fark yedirecek lig sonuna kadar. Yardımcısı da yok acaba nasıl görüyor sahanın her tarafını? Balık adam derlerdi Mustafa’ya, bu sefer tutmadı balıklığı..

Dursun Özbek’in arkasında durmak mı?

Galatasaray’ı Dursun Özbek’e, onun yönetimine ve Mustafa Denizli’ye emanet etmek mi?

Akıl tutulmasıdır…

 

Ciğeri kediye emanet edin, koyunu kurda emanet edin, Galatasaray’ı bu başkana, bu başkanın yönetimine ve geveze Denizli’ye sakın emanet edeyim demeyin.

İleri de çocuklarımız hesap sorar, yakamıza yapışırlar da, hesap veremeyiz Galatasaray’ı sevenlere…

  • Arkadaşlar. Uykudan uyanın artık. Bunların kendine hayrı yok!

İnanmadık biz sizlere,

İSTİFA ETTİM deyin tek bir kere,

DURSUN, YÖNETİM, MUSTAFA İSTİFA SESLERİ,

DÜŞMESİN DİLLERDEN TRİBÜNLERDE,

Bir tek dileğimiz var; Mayıs’a seçim kararı al, DURSUN İSTİFAAAA !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...