Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Mustafa Denizli'ye eleştiri
 Ara
24
 2015

Şampiyonlar liginde 0 çeken ve Fenerbahçe taraftarlarınca kendisine ‘Mustafa Denizli Rezil Ettin Sen Bizi’ bestesi yapılan uyduruk bir antrenör, şuan da Galatasaray’ı çalıştırıyor. İran dan, Azerbaycan dan ve Rizespor’dan kovulmuş bir adam Galatasaray’ın hocası. İnanılır gibi değil. Fener’e gitse fenerli oluyor. Beşiktaş’a gitse Beşiktaşlı oluyor. Galatasaray’a gelse Galatasaraylı oluyor. Dönek bir hocamız var.Modern ve çağdaş futbolun uzağında, Beşiktaş’a gittiğinde Beşiktaş’a Uğur İnceman’ı kurtarıcı gören bir adam.Evet Mustafa Denizli gibi futbolun uzağında kalmış, yorumculuk hayatına soyunmuş birisi, Galatasaray da şuan…Hamza hocayı seversiniz, sevmezsiniz ama Prandelli’den aldığı takıma bir dokunuş yapmıştı. Avrupaya gidemez denilen Galatasaray 3 kupa kaldırmıştı. 

  • Mustafa Denizli geldiği günden beri takım daha da geriye gitti. Sen Amatör kümeden yeni çıkmış Kastamonu’yu hakem hataları ile zor yeniyorsun. Üstelik neredeyse as kadron. Kalen de İsmail Çipe veya Eray yok ! Kalen de, geçen sene Beşiktaş da as kalecilik yapan Cenk var. Bunlar as adamdır. Yedek kadro başkadır. Savunmanda Semih var. Sakatlanıp çıkıyor ve yerine giren yine as adamın Hakan Balta. Carole, Sabri, Umut, Bilal, Jose, Emre Çolak, bunlar as adamların değil mi? Yazıklar olsun. Peki sen amatör küme takımlarına karşı Koray’a, yada alt yapıdan 2-3 çocuğa şans vermiyorsan, sen nasıl futbolcu yetiştireceksin hoca? Mustafa Denizli’nin Türk futboluna armağan ettiği kendi eseri olan bir tek isim bile yoktur. 

Denizli aynı Denizli. KORKAK, ÇARESİZ, KİŞİLİK YOKSUNU, DÖNEK ! Boş konuşan, kendini bir halt zanneden bir adam. Derval’in ekmeğini yedi en iyi yıllarında. Sonra gitti Almanya da amatör takım çalıştırdı. Denizli, Galatasaray’a ne oyun anlamında, nede gelecek anlamında hiçbir şey veremez. Galatasaray’ın ihtiyacı olan, Galatasaray’a oyun anlamında bir şeyler katacak bir antrenördür. İsim şart değil. Galatasaray’a yakışır bir antrenör olmalı. Sezon sonu asıl ihtiyaç, yeni bir antrenör ihtiyacıdır. Mustafa Denizli kenarda heyecan vermiyor. Yaşlı olmasının yanı sıra, bitkin. Yorulmuş. Kafası dinç değil. Laf ola beri gele konuşuyor. Futbolcu kenara döndüğü zaman, hoca görmek ister. Hırs, liderlik duruşu, hoca ne düşündü acaba diye sorgular. Denizli’de hiç birisi yok. Donk’u almak istiyorsun. Kasımpaşa sözleşmesi sezon sonu bitiyor ver Umut’u al ne kazansam kardır diyor. Sen Umut’u yollamıyorsun. Denizli efendi Umut kalsın diyor. Galatasaray 1.5 milyon Euro verip Donk’u almaya çalışıyor.

  • Yazıklar olsun senin gibi hocaya da, senin gibi yönetime de… Umuyorum ki Galatasaray ara transfer de doğru transferler yapar. Sağ bek, defansif orta saha ve santrafor ihtiyacının yanı sıra, orta alanın her iki kanadında da oynayabilen Markovic gibi hızlı bir adam bulunabilirse, en azından Mustafa Denizli gittiği zaman gelen hoca kadroyu yeterli görür ve mali açıdan sıkıntı yaşamayız.

Mustafa Denizli hangi takımı bıraksa, arkasından bıraktığı enkazı temizlemek en az 1 sene almıştır. İnşallah Galatasaray’a hasar bırakmaz adam gibi transferler bırakır da, oynatamadığı takıma gelen hoca 1-2 futbolcu aldırıp yola devam eder. Oynatamadığı takım diyorum çünkü Denizli oynatamıyor. Transferler sonrasında da bir şey değişmeyecek. Taraftarın benimsemediği, sevmediği bu gıcık insana, transfer de yapılsa oyun anlamında bir şey değişmeyecek.

  • Galatasaray önümüzde ki sezona heyecan veren, yeni bir yabancı hoca ile girmeli. Şu Mustafa Denizli denen televizyon şovmeninden kurtulduğumuzda, 20 tane hoca ismi yazarız. Boşta da çok kaliteli ve değerli antrenörler var.
  • Galatasaray’ı kaldırabilecek düzeyde olan sürüsüne bereket antrenör var. 

Dursun Özbek’in aklı, Mustafa Denizli’yi getirecek kadar gerçi… Bakalım Denizli, Dursun’u kurtarabilecek mi? Sanmam!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...