Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Sol bek, ÖZBEK!
 Ara
15
 2015

Merhaba arkadaşlar, 

Sonunda istedikleri oldu ve GS köy takımı havasına büründü çünkü yönetimin vizyonu ancak bu kadardı. Son yönetim önceki yönetimlerin hatalarından ders alamayıp takıma ne var ne yoksa doldurdu ve asıl ihtiyaç olan yerler yıllardır boş kaldı. Herkes çok iyi biliyor ki Türkiye’de Mourinho bile olsa takım üst üste kötü sonuçlar alsa veya sürekli bahsettiğiniz içi boş kurumsallık sözüne bile yakışmayan yönetim ile çelişse gönderilir. Madem sürekli “ben duruncaya kadar X adam takımın başında kalacak” açıklamalarına rağmen teknik adamların ömrü çok kısa oluyor neden takımın transferlerini teknik adamlara bırakıyorsun. Fatih Hoca’dan beridir gelen teknik adamların harcadıkları paralar ile 2 tane A sınıf takım oluşturulurdu. Her dönem sadece 1 mevkiye adam almış olsanız başka birşey yapmamış olsanız bile yeterdi. Sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat, sol kanat, libero ve forvet. Bunların hepsine ihtiyacımız var ve hiçbiri alınmadı.

Sabri geçen sene hırsla vasat oynadı ama bu sene ciddi manada çok büyük bir problem, Semih el bombası, sol bek kimin oynayacağı belli değil. Stoper olan Chedjou libero oynuyor. Forvet Burak’a kalmak zorunda olmak çok kötü. Dünkü maçta Beşiktaş’ta Querasma oyundan çıkıp Gökhan Töre giriyor, biz de Yasin çıkıp yerine Gsda en üst istatistiği ısınmaya çıkmak olması gereken Tarık giriyor. Tarık Gsda transferin nasıl yapıldığının en büyük resmidir. Hajrovij, Ontiviero, Xmaili, Pandev ve diğerleri, saymakla bitmez.

Normalde teknik adam değişklikleri takıma olumlu yansır ama o da biz de tersine döndü. Mustafa Hoca halen umut dağıtıyor ama kadrosunda UMUT olduğunu bir tek biz görüyoruz. UMUT ilk geldiği yıl dışında yok neredeyse ama forvet transferi yapılmıyor. Dün nasıl top kontrolü yapamadığını, pozisyonu nasıl heba ettiğini gördük. Umut’a sahip çıktı diye gönderilen Hamza Hoca yerine UMUT gönderilseydi keşke. Hamza Hoca’nın takımı maalesef daha iyi oynuyordu. Bursa maçı formanın kazandığı bir maçtı tıpkı puan tablosunda formamızın aldığı derece gibi. Şu an Türkiye’de Gsı yenemeyecek takım yok. GS şu takımı çok rahat yener diyebileceğimiz bir takım da yok. Oyuncuların ruhsuzluğu Hamza Hoca gittikten sonra tavan yaptı 1-2 oyuncu dışında ayakta kalabilen, top yapabilen oyuncu yok artık.

Kasım ayında oynanan onca maçtan sadece 1-2 galibiyet almak ve zayıf takımlar karşısında alınan zoraki galibiyetler, öne geçip ardından hemen gol yemek bu kadar çok gol atmışken ligde 4. olmak sorun değil ama gelecek adına ümit olmaması, yedek kulübesine bakıldığında oyunu çevirecek futbolcu bulunmaması ve meydanın 2 takıma kalması beni üzüyor. Artık Özbek sol beke geçsin, kardeşi de gelsin forvet olsun. Çünkü Gsda başkanlık kurumsallıktan çok uzak bir kavram.

GS bunlara bırakılamayacak kadar değerli oysa. 

Allah sonumuzu hayreyle.

Selam ve saygılarımla... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...