Makale Yaz
uykuylapapaz
Bu haberi yazdır
Asıl çözüm süreci
 Eki
28
 2014

Asıl çözüm için bir sürece girmesi gereken hem de acilen bence futbol takımımız. Oyuncu formasyonlarını,yeteneklerini,yapabileceklerini vs tartışmıcam. Buna örnek olarak mesela bugün en çok kızdığımız veysel sezon başında kampın yıldızıydı hatırlayın. Gönderilmesi için dua ettiğimiz chedjouyu biz bir anderlecht maçında kazandık.

Benim tartışmak istediğim son 4 sezonun her mevki de (forvet hariç) bu kadar alternatifi varken takımın neden bu hale geldiği.

Şimdi bana kalırsa dünya da tekli forvet sistemi artık demode olmuştur. Hatta tamamıyla rafa kaldırılmış bir anlayıştır. Ki sen tekli fotvetin arkasında yine bir efsane olmuş 10 numara pozisyonuyla başarı yakalamaya çalışıyorsun hoca, çalışma! hadi böyle olacak mı diyorsun birincisi sneijder topu aldığında ilerde burak dışında cepheden baktı mı sol da ve sağ da yani kanatta topu atabilecek adam görmesi gerek. O iş selçuk-dzemaili-melo-sneijder pas kombinasyonuyla olmaz nitekim olmuyor top en fazla yan pasla beklere gidip ordan musleraya kadar geri geliyor. Yahu old trafford da manu ya 10 kişi defans yaptıran takım ligi 8. sırada bitirdiğimiz sezon gibi her topu korkudan kalecisine atar oldu.

Kalktın takıma ceyhundan tek farkı kendi etrafında seri dönebilen dzemailiyi, futbola tamamen doymuş pandevi benim oyuncularım diye getirdin. Bu adamlar için brumayı oynatmadın. Bu adamlar için ambrabatı harcadın. Yazıktır hocam. Olcan'ı bir oynatıyorsun bir oynatmıyorsun. Takımın en pahalı transferi en son topa ne zaman vurduğunu hatırlayamıyor. Kaldı ki tek forvet ile çıkıp maç kazanmaya çalışıyorsun.

Bence kadro taktiği olarak çözüm gayet basit bakın bu yazdığım taktiği fm de oynatın istatistik kralı olmazsanız ben daha webaslana girmem.

Bence muslera

telles-semih-chedjou(koray)-tarık(sabri-veysel-eboue) alternatifler için dikkat çektim ki gönülden eboue derim. Koray için açtığım paranteze söyleyebileceklerim sadece semihi kazandığımız gibi onu da kazanabiliriz..

melo ön libero selçuk-emre(yekta) yan yana bruma(aydın) sol da tellesin önünde olcan(engin) sağ da tarığın önünde. Bakın kanada dört oyuncu da süratli ve yırtık oyuncular. Sneijder orta da burak önün de eğer bu takım mevcut kadroya ve oyun tarzına fark atmazsa ben futbola dair hiç bişeyden anlamıyorum demektir. Ve hocam futbol süreklilik ister. Sen adama 3-4 maçta bir en fazla 45 verip sonra brumanın performansından memnun değilim diyemezsin. Bu ara da geçmiş olsun sabri affedilmiş e bu da senin ülkene dönüş biletin. Güle güle hocam bugüne kadar yaptığın hiç bişey için çok teşekkür ederiz!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Ekim (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...