Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Mancini Gidecek ZİDANE Gelecek
 May
06
 2014

Morinho’nun Drogba hayranlığı büyüktür.

Drogba’da artık başka ülkelere mi gider yoksa antrenörlük hayatına başlangıç olarak Morinho’nun yanında staj görmek mi ister birkaç ay sonra göreceğiz… Hem Drogba’da yuvasına dönmüş olur.

NEDEN ZİDANE?

Zinedine Zidane, artık staj okulunu tamamlamış ve iş hayatına atılmak için kendine yeni bir başlangıç arama aşamasına geçmiştir.

Zidane, futbolu bilen, Selçuk İnan’ın hastası olduğu bir adamdır. Zidane, dünya da her futbolcunun çalışmak istediği ve her futbolcunun hayranı olduğu bir dahidir.

Galatasaray, Zidane’yi  hoca olarak getirir ve yetki verirse, istediği transferi yapması da kolaylaşacak, marka kalitesi de kolaylaşacaktır.

Galatasaray için daha önce Lucescu, Eric Gerets, Ralf Rangnick, Hasan Şaş isimlerini hoca adayı olarak yazmıştım. Bunları sırası ile açıklamıştım.

Şimdi bir yeni hoca adayı, hatta hocadan öte bir efsane sunuyorum sizlere…

Zidane, Galatasaray’a hoca olarak gelirse elinden geleni ardına koymayacaktır. Futbolu bilen bu büyük usta, çok kaliteli adamları da Galatasaray’a getirecektir. Galatasaray markasını daha da güçlendirecektir.

Mancini’nin hoca olmadığını dünya alem konuşmaya başladı. İngiltere’de de konuştular, boşta kaldığın da kimse istemeyince de, şimdi bizde de konuşuyor tüm dünya…

Mancini’den modacı olur ama hoca olmaz.

Bir adam bu kadar diktatör olmaz, olamaz. Kaybeden kadroyu aylarca oynatarak Fener’e şampiyonluk armağan eden bu hoca eğer kalırsa, yönetim de gidecektir.

Galatasaray, takıma bir tokat vurmak istiyor ve aşırı bir revizyon olmadan yakayı kurtarmak istiyorsa, Zidane’yi getirmelidir.

5 nokta transfer ile takım ayağa kalkar. Zaten 10 tane de işe yaramaz adam var Galatasaray’da… Galatasaray neticesi ne olursa olsun Zidane’yi de öncelikli hoca adayların da ilk sıralara yazmalıdır. Zidane hem yaşı, hem de kariyeri bazın da Galatasaray’da hoca olarak kendini ispatlamak için elinden geleni yapacaktır.

Arena’da daha büyük bir kalabalık ve inanç oluşacaktır.

Zidane’nin yanına alacağı adamlara karışılmamalı lakin eğer Türk olacaksa, yönetim Zidane’ye birkaç isim önerebilir.

Zidane’nin yanına Arif Erdem’de olabilir, Ayhan Akman’da… Ergün Pembe’de olabilir, Emre Aşık’da…

Tugay gibi pasif ve lider görüntüsü olmayan birinin Galatasaray’a bir şey katmasını beklemek doğru değil. Galatasaray’ın ikinci adamlarının da kaliteli olması gerekir. Lakin Zidane kendi arkadaşları ile çalışmak isterse ona da saygı duyulmalıdır.

Zinedine Zidane’nin, artık sahaya inme vakti gelmiştir.

Zidedine Zidane’nin Galatasaray’a kesinlikle geleceğini düşünüyorum.  Galatasaray hem şampiyonlar liginde, hem de Avrupa’nın önemli kulüpleri arasın da…

Kadro kalitesi de birkaç nokta transfer ile her türlü hedefe koşmaya müsait. Zidane’de yıllık 6 milyon euro gibi büyük paralar istemez.

En fazla 4 milyon euro gibi yıllık bir ücrete Zidane gelir. Zaten Galatasaray o parayı,Ceyhun Gülselam sevdalısı Mancini’ye veriyor.

Galatasaray, Mancini denen 30 milyon Galatasaraylıyı kanser edecek bu adamı sezon biter bitmez bir salise bile beklemeden hemen şutlayıp, yeni hoca ile de saniyeler sonra sözleşmeyi imzalamalıdır.

Önümüzde ki günler de hayalci olmadan gelebilecek kaliteli yeni hoca adaylarımı sizlerle paylaşabilirim.

Galatasaray’ı bu durumdan kurtarmak için tüm Galatasaraylıların, ellerini vicdanlarına koyup hakikatleri yazmalarını diliyorum. Mancini kaldığı sürece, Galatasaray bu içinde bulunduğu durumdan çıkamayacak.

Artık her an istifa Mancini diye inleyen tribünler, bundan sonra Mancini’ye de çalışma ortamı sağlamayacaktır. Gerçekçi olmamız gerekiyor.

    Tribünler önümüzde ki sezonda da, alınılacak en kötü sonuçta ve yapılan her hata sonucunda Mancini istifa demeye devam edecektir. Sonra, sezon ortasında yine bir hoca değişikliği ve yine kötü sonuçlar derken tekrar imparator Fatih Terim sesleri yükselmeye başlayacak ve bu yönetim değişecektir. İşler iyice karışmadan ve Adnan Polat dönemin de olanlar bir daha yaşanılmadan, Mancini mutlak suretle gönderilmelidir.

Zararın neresinden dönülse kardır. Mancini’nin gitmesi, kalmasından daha yararlı olacaktır.

Zidane’ye gelince, Real Madrid onun boşluğunu nice efsane isimlerle doldurmaya devam edecektir. Yani onlar için bir sıkıntı olmayacaktır. Zidane isterse ona kolaylıkta sağlayacaklardır. Çünkü efsaneleri olmuş bir isim…

Zinedine Zidane, liderlik duruşu ve kendini ispatlamış kişiliği ile Galatasaray’da bir efsane olacaktır. Zidane’nin görüntüsü ve davranışları dahi, onu farklı kılıyor.

Galatasaray’ın sadece Zidane’yi getirmesi ile futbolcular ve Florya’ya bambaşka bir hava gelecek, herkes şaha kalkacak ve herkesi yeni bir heyecan bürüyecektir.

Büyük Galatasaray taraftarına saygı ve sevgilerimle...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...