Makale Yaz
dazionur
Bu haberi yazdır
Ruhsuzları Bırak Gitsin Hocam
 Nis
15
 2014

 

 

    Ve evet bir koca sezonu daha geride bırakmakmamıza az kaldı. Belkide bazılarımız için çoktan bitti. Karmakarışık hatta şaçmasapan bir sezon gibi görünsede,hepimiz için unutulması zor bir yıldı. Herşeyden önce Avrupa Şampiyonu Bayan Basketbol takımızı canı gönülden kutlamak gerekli. Final Four oynayacak Erkek takımıza da başarılar dilemeli. Bu başarılardan bahsetmeden söze başlarsak haksızlık etmiş oluruz. Gönül isterki sadece başarıları yazıp başarıları konuşalım. Diğer branşlarımızı da burda uzun uzun yazalım, tartışalım. Fakat konu futbolsa hepimiz için herşeyden daha önemli sanırım. Bende şimdilik ben bu niyetde değilim zaten,bilgim dahilinde yazmaya devam edeceğim. Bu arada Futbolu bırakan benim için gerçek bir yıldız idol olan Harry Kewell 'ı çok özleyeceğimide ifade etmeliyim. Nasıl özlenmezki Ruhsuzlardan şikayet ettiğimiz şu ortamda.. Neyse artık lig bitti şampiyon belli ve söylenecekler önemli, işte bu yüzden futbol takımına getirelim konuyu .

    Bir sezon acısıyla tatlısıyla bitmek üzere ,çılgınlar gibi sevindiğimiz Juventus maçınıda gördük bu sezonda ,kahrolduğumuz Real maçınıda, İmparatorun saçma bir şekilde gidişinide gördük,başka bir imparator olan Mancini 'nin gelişinide, iki kez üst üste Şampiyonlar ligi gruplarından çıktığımızı da gördük,hedefsiz kaldığımız ligide, Hani deyim yerindeyse En tepeyide gördük ,En dibide !

     Peki ilk kezmi yaşıyoruz biz bunları ? Şampiyon olamadıysak nolmuş ? Neden bukadar tepkiliyiz ?  Yıllardır aynı şeyler olmuyormu ? Neden alışamadık bu düzene ? Aysalın suçu ne ? Hocanın suçu ne ? Fatmagülün suçu ne ? Bu futbolcular neden bukadar isteksiz? Futbolcuların amaçları ne? Sorular sorular sorular...  Şeklinde devam da ettirebiliriz  . Bir çoğumuz kafayı sıyırmış durumda bu sorularla ..

    Peki Ünal Başgan sormuyorumu bu soruları ?

    Yada Mancini ?

    Bu takımın kaptanları peki ?

    Yada  Kankalar (Selçuk ,Burak) ?

     Açıkçası birkaç Gerçek Galatasaraylı futbolcu hariç ,diğerlerinin pekte salladığını sanmıyorum suanki bu durumu. Biz kendimizi yırtrsakta ,ağlasak,sızlasak ,üzülsek ,darlansakta onların pekte umrunda değil sanki bu durum .Onlar için sezon bitmiş çoktan. Hatta kupada elenmemiz durumunda tatil gelmiştir onlara . Aslında birçoğuna bu sezon tatil gibiydi.

    Bu anlamda Sayın Başkandan ve Senyor Mancini’den ricamdır .

    Şimdiden ‘’Burak Gitsinler Hocam ‘’ Selçuk da gitsin, Eboue de, hatta öyle bir gitsinlerki,bir daha gelmesinler o gittikleri tatillerden.

    Yanlız Drogba kalsın hocam !

Kulübede yanında kalsın, futbolcu- antrenor gibi kalsın, olmadı futbol subesinde kalsın.. Ama kalsın ! Dünya futbolunun yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olarak,Galatasaraylı Drogba olarak kalsın !  

    Madem tatil ozaman koy gençleri kalan maçlarda oynasın Hocam .Belki bir deplasman maçı kazanırızda kupa almışcasına seviniriz. Belki güzel bir maç izleriz . Belki Veysel Sağdan ,Telles Soldan rakip kanatları delik deşik eder . Emre ve Umut Gündoğanın asistleriyle ,Berk  her maç gol atar belki  hatta belki Lucas ın çalımları bizi heyecanladırır, Koray müdahaleleriyle  helal olsun dedirtir hocam .Ah birde Bruma olaydı ne çalımlar ne çalımlar .. Bellimi olur hocam gençler belki ruhsuzlardan daha iyidir ?

   Belki nevizadeyi söylemek bile nasip olur hocam..  

   Hem zaten Ruhu Aslan Olanlar Ortada Onlar Avrupa Şampiyonu

   Gördük ki İsimler başarıya yetmiyor takım olamadıkca bu yüzden Ruhsuzları Bırak Gitsin Hocam  ..

 

                                                                                                                                                                                                                    @dazionur

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...