Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Farkı fark ettir!
 Kas
07
 2011

 

Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Ben bu yazıda yine inatla bu yasa dışı ,kanunsuz lig organizasyonu ile ilgili yazmayacağım. Kirletilmiş ,çürütülmüş bu ligde oynamamızdan dolayı çok üzgünüm. Türk futbolunun ,3 kuruş para için her türlü değerinden ,kutsalından vazgeçen ,kazanmak için her yolu mübah gören insanlar tarafından yönetilmek adı altında kirletilmesinden ,katledilmesinden dolayı kahroluyorum. Bütün bu çamurun ,pisliğin ,çirkefin içinde tek başına dimdik duran ,eğilmeyen ,kıvırmayan ,geri adım atmayan Galatasaray ailesinin bir neferi olmaktan ise büyük gurur duyuyorum.

Arkadaşlar ,renktaşlar bu gün fazla uzun etmeyeceğim. Yaşananları zaten hepimiz görüyor ,biliyoruz. Yapılmaya çalışanların asıl biz FARKINDAYIZ. Biz Galatasaray lıyız ,her şampiyonluğumuzda tertemiz kalmayı başardık ,her kupamız hak kere haktır. Ne kayırma istedik ne de ayırma ,biz çıkar oynarız ,elimizden geleni yaparız ,gücümüz yeterse kazanır olmadı kaybederiz. Biz kazanarak büyük olmadık ,biz kazanmak için de aşık olmadık zaten bu renklere. Biz 14 sene bekledik ,utanmak ne demek seve seve bir 14 sene daha beklerdik. Biz kaybederken çoğaldık ,kaybederken büyüdük. Ucuz numaralarla ,laf oyunları ve ayak oyunlarıyla işimiz olmadı bizim. Gücümüz yeter yeneriz ,yetmez ise yeniliriz. Çünkü biz gerçekten büyüğüz. Büyük olmak için de ,büyük kalmak için de asla kupaya filan ihtiyacımız yoktur. Bizi sizden ayıran büyük farkların FARKINDAYIZ. 

Sevgili Galatasaray taraftarı artık bu rezillik yeter ,bir dur demeli buna. Nedir bu terbiyesizlik ,Fenerlisi ayrı pişkin ,Beşiktaşlısı ayrı. Burası Afrikada bir yerli kabilesi değil ,hukuk var bu ülkede. Adamı öyle tutup kolundan Mamak a atmak kolay değil ,4 ay orada tutmak hiç kolay değil. Hele ki bu adamlar alelade vatandaş değil de böyle üst düzey kalantorlar ,tanınmış sporcu ve hocalar olunca zor değil imkansız. Taraftarı var bu camiaların ,sözde büyük taraftarı. Bizim yöneticiler yapsa bu pis işleri sokağa çıkamaz ,insan yüzüne bakamazdık ,utanırdık çünkü utanmayı bilecek kadar namuslu bir kulübün taraftarıyız. Bunlar utanmak bir tarafa hırsızı ,arsızı ,şikeciyi ,çeteciyi savunacak hatta sevecek kadar değerlerini kaybetmişler. Onlarla aynı kefeye konmak aynı cümlede anılmak bile utanç veriyor bana.

Ben bayram biter bitmez ilk iş olarak Galatasaray formalarımı götüreceğim ve arkalarına "LEKESİZ ŞİKESİZ TERTEMİZ" yazdıracağım. Ve istisnasız her gün her yerde gururla ,onurla dolaşacağım formamla. Sizlere de tavsiyem aynı şeyi yapmanız ,bu rezilliğe bir tepki vermek lazım artık ,bir dur demek gerekli. Eğer yetmez ise bayrağımı da aynı yazıyı yazdırarak asacağım evime. Guruluyum ,sizlelerden birisi olduğum için ,sizlerle aynı sevinci aynı kederi tertemiz ,lekesiz ,şikesiz ,şaibesiz yaşadığım için.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...