Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Yapma Başkan...
 Ağu
21
 2013

 

 

    Hani bazen hayat size tüm meyvelerini sunar da siz hala mırın kırın edersiniz ya Sayın Ünal AYSAL’ın ki o hesap. Takım iki sene üst üste şampiyon olmuş yeni sezonun mutlak favorisi sen hala egolarınla uğraşıyorsun. Öncelikli olarak sen değil kim gelirse gelsin Galatasaray’da Fatih Terim’in altında ezilir. Bu başkanın yetersizliğinden değil Fatih Terim’in Galatasaraylılar için değerinden kaynaklanmaktadır.

Şampiyonluğun arkasından yapılan yönetim operasyonuyla öncelikle Fatih hoca yalnızlaştırılır. Ardından istenen transferler bir türlü yapılamaz. Yok yabancı kontejanı hikayesi  yok takımlar çok para istiyor denilerek operasyon devam eder. Mesela Elmander ve Riera’nın sözleşmeleri feshedilebilir kadro bir sol bek ve kanat oyuncusuyla takviye edilebilirdi. Lig için bu kadro yeterli fakat bizim derdimiz lig değil ki.

Şimdi operasyonun üçüncü aşaması Milli takımlar teknik direktörlüğü. Eğer bunu fırsat olarak görür Fatih hocayı gönderir yerine de sayın Bülent Tulun’un has adamı Eric Gerets ‘i getirirseniz ki arzuladığınız o yaptığınız tek kelimeyle İHANET olur.

Tabi bu operasyonun birde federasyon ayağı var. Hemen tarihin satır aralarından bir örnek verelim. Fenerbahçe’nin eski yöneticisinin sırf Galatasaray’ın önünü kesmek için Fatih Terim’e önerdikleri parayı hatırlayalım. Amaç Galatasaray'ın önünü kesmek. İlk yıl lig bitmeden çok önce kazanılmış şampiyonluk, uygulamaya geçirilen LİGTV kupası, geçen sezon yine benzer durum. Fatih hocaya verilen dokuz maç ceza. O zaman ne yapmalı Fatih Terim’i göndererek Ligi tekrar çekişmeli hale getirmeli. İşte son günlerin mevzusu kısaca bu.

Biz bu senaryoyu daha önce de gördük. En iyi oldukları dönemde Tugay’la, Hakan’la, Arda’yla ve şimdide İmparatorla. Siz hiç kamuoyunda git baskısı yapılan Fenerbahçeli oyuncu gördünüz mü? Önce gönder sonra kendi takımına almaya çalış. Emre’den sonra Arda hamlesi yada ileride olası bir Fatih Terim hamlesi neden olmasın. Unutmayın Ersun Yanal’ın sözleşmesi bir yıllık. Resim belirginleşiyor sanırım.

Sonuçta Fatih hoca Galatasaray’ımıza ihanet eder mi asla çünkü o bizden biri,

Ünal başkan egosunu yener mi onu da zaman gösterecek,

Saygılarımla

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...