Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Sneijder, Drogba, Burak,......
 Şub
24
 2013

Ne oluyor???

Son günlerde Fatih hocayi elestirdik diye hain ve acimasiz olduk!

Iyi oynayan takimin hocasi alkislanir ama kötü oynayanda elestiri alir. Bu dünyanin her yerinde böyle. Nedir bu cahillik inanin anlamadim.

Galatasaray iyi mi oynuyor? Bu sezon bana tatmin eden bir macimizi söyleyin?

Selcuk sisir, Umut ve Burak kos!!! Resmen Trabzonspor olduk!

Bana göre tek Takim görüntüsü cizdigimiz mac Antalyaspor maci. Belki cok pozisyon bulamadik ama pozisyonda vermedik. Topu rakibe göstermeyen büyük bir Takim vardi sahada. Kanatlari kullandilar, zaman zaman pres yaptilar, bol pas yapip iki de gol buldular. 

Akhisar macinda bile bu sacmalik ile sahaya cikti hoca ve 70 dk yoklari oynadik. Her 15dakikada bir pozisyon verdik. Son 20 dakika Sneijder forvet arkasina gecti, Drogba oyuna girdi Galatasaray 10 dakikada Akhisari perisan etti.

Hoca ne yapti? Akhisarda tutmayan asiyi birde Schalke macinda yapti! Simdi kötü futbolun sorumlusu hoca degilde kim peki?

Antalya macinda dizilis 4-2-3-1 ve forvet arkasi Sneijder. Sneijderin sahada oldugu maclara bir bakin. Galatasarayin hemen hemen buldugu bütün gollerde katkisi var. Schalke macinda Drogba ya attigi pasi bu sezon baska kim atmis?

Tuttrmus millet Selcuk oyun kurucu diye. Selcuk Tugay olur, Suat olur ama Hagi olamaz!!! Her mac aynisi. Forvetler rakip savunma nin kucagina oturuyor ve bunu bozacak destek arkadan gelmiyor. Niye? Selcuk ve Melo görev adamlari ama rakip savunmayi bozacak adamlar degil! Bunu yapacak tek isim Sneijder!

Sneijder cabuk ve cok zeki! Araya cesur paslar atabilme özelligi var. Lütfen Schalke macinin ikinci yarisini tekrar izleyin!!!  Drogba ayagina basit bir pas bile alamadi. Adama birakin gol pozisyonu hazirlamayi sadece en basit sekilde pas atabilen yok. Ileri sisirilen toplara ziplayip durdu. Lütfen masallar hikayeler anlatip kahramanlar yaratmak yerine futbol konusalim. Maclari biraz analiz edelim!

Böyle adami 10 numara pozisyonu dururken sen al sol kanata koy ve Farfana ziyafet cikar. Eeee öyle olmadimi? Elestirmek yerine alkislamak mi gerekir?

Hoca sinifta kalmistir! Kesinlikle 4-2-3-1 oynamak istedi ama Burak ve Drogba yüzünden olmadi. Kusura bakma ama ya Burak oynamayacak ve cikip dersin Drogba tecrübeli böyle tercih ettik yada Drogba oynamaz Burak ile basladik cünkü cok formda dersin konu kapalir. Ikisinden de vazgecmek istemiyorsan ozaman Sneijderi sol kanatta oynatmaktansa oranin ilk tercihi Amrabat ile baslarsin!

Ve bunlarin hangisi yanlis? Hoca böyle devam ederse sene sonu Sneijder yolcu! Sirf hocalarin bu yanlis ve gereksiz kararlari yüzünden daha cok yildizlar sirtlarda gelir ve sonra sessiz sessiz ülkemizi terk ederler!

Sevgili webaslan bizlere fikirlerimizi paylasma firsati sundugun icin tüm renktaslarim adina tesekkür ediyorum!

Saygilarla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...