Makale Yaz
omerpasa
Bu haberi yazdır
Hani bir şarkı var ya...
 Haz
27
 2012

Minik kurbağa, minik kurbağa stadım nerede

Stadım yok, stadım yok giderim Sami Yen’e

Sevgili Fikret Orman,

Serdar Bilgili başkanlığında kulüp yöneticisiyken2005 yılında Galatasaray’ın İnönü’de oynamasına ret cevabı vereceksin, oynaması halinde bir de 5 milyon dolar para isteyeceksin; 7 yıl sonra utanmadan “tapulu malınız değil istersek oynarız”vari söylemlerle kapımızı çalacaksın. Buradan şu sonuç çıkıyor:

1. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

2. Bazılarında hiç yüz yokmuş.

İnsanda biraz utanma olur ya. Biz o Telekomu yaptırmak için İstanbul’un en merkezi yerindeki kullanım hakkından vazgeçmişiz. Ali Sami Yen’i verip stat yaptırmışız bir nevî takas yapmışız. Buna rağmen TT Arena herkesin ortak malıymış gibi bir yaygara koparıyorlar spor programlarında. Çok açık ve net söylüyorum böyle söyleyenlerin hepsi halt etmiştir. Acaba Beşiktaş İnönü stadı için ne bedel ödedi? Bu yüzsüzlük, bu ukalalık nedir ya! İstersek oynarızmışmış. Tapulu malınız değilmişmiş. Biz İnönü’de oynamak isterken İnönü sizin tapulu malınız mıydı Fikret Orman? Sanki parayla halı saha kiralıyor arkadaş! Sizin gibilerin sonu böyle olur işte! Gidecek yer bulamazsınız.

Beşiktaş’a bir tavsiyem var: Ben Kahramanmaraşlıyım. Şifo Mehmet’in bizde yeri ayrıdır.(Maraş’ı süper lige çıkarıp Beşiktaş’a transfer olmuştur.)Şifo Mehmet’i araya soksunlar. Ha bir de yüklü miktarda para versinler.(Sonuçta bir Anadolu takımı olarak borcumuz var halîhazırda) Belki o zaman Kahramanmaraşspor stadını sizinle paylaşabilirJJJ

Stat saçmalığını bir kenara bırakıp transferlere gelelim. Umut Bulut iyi bir yedek. Danny biraz riskli oynuyor. Ama İmparator onu törpüler. Anladığım kadarıyla Ujfalusi gidince onun yerine Danny’i monte edecekler. Şampiyonlar ligi seviyesinde mi diye sorarsanız bence değil.

Forvet hattında Baros mutlaka gitmeli ve yerine taraftarı memnun edecek isimli ama doymamış bir yabancı bir forvet alınmalı. Riera acilen postalanmalı ve her iki kanada hem kaliteli hem de Emre Çolak, Engin Baytar gibi çakma kanat oyuncusu değil orijinal kanat oyuncusu alınmalı. Bunlar yapılırsa gruptan çıkabiliriz ancak. Hamit gelirse iyi iş yapar. Adam her pozisyonda oynuyor. Bunun yanında geçen seneden kalma yabancıların hepsi istisnasız gönderilsin. Melo’yu, Eboue’yi, Elmander’i, Muslera’yı gördükçe Zapata’nın, Stancu’nun, Pino’nun, Culio’nun Galatasaray’ın futbolcusu olmadığını anladık.

Son olarak Kayserispor’a da bir çift sözüm var: Para hırsı her şeyinizin önüne geçmiş. Bazen sizinle aynı renkte olan bir kulübün taraftarı olduğum için utanıyorum desem abartmış olmam sanırım. Alın Amrabat sizin olsun. Siz size yakışanı yapıyorsunuz. Ama bizim gibi büyük kulüpler kendi yetiştirdiği futbolcu da olsa (Arda, Mehmet Topal) kalmak istemiyorsa ve değerini de teklif ediyorlarsa giderler. Siz küçük kulüp bile olmadığınız için sizden böyle bir davranış beklemek tabi ki yersiz olur.

Renktaşlarıma saygılar…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...