Makale Yaz
kutsal-forma
Bu haberi yazdır
TARAFTAR MI FUTBOLU BİLMİYOR YÖNETENLER Mİ ?
 Ağu
31
 2021

Sevgili renktaşlar kısa bir Mustafa Mohammed analizi yapacağım belki olurda yönetimden birileride yanlışıkla bunu görür..

Galatasarayın yaklaşık 10 yıldır ciddi bir forvet sıkıntısı var.. Tam olarak aradığımız golcüyü Milan Barostan sonra bulamadık. Drogba gibi isimler gelsede kalıcı bir istikrar olmadı.Galatasaray şut çekemiyordu ileri hatta son vuruşlar tamamen etkisizdi ta ki Gomis gelene kadar...

Takıma kattığından çok taraftarı yeniden alevlendirdi, hepimizde acaba eski Galatasarayı izlermiyiz heyecanı oluştu, neredeyse takımı yalnız başına şampiyon yaptı adam maaşına zam istedi diye yönetim orta yolu bulmak problemi çözmek yerine adamı Arabistana sattı.

Yerine adam gibi bir transfer yapamadıkları ve taraftar baskısı yüzünden son dakika 10 milyon diagneye vererek kulübün dengelerini bozdular. Diagne saç baş yoldurunca adamı kiralık gönderdiler üstüne maaşının yarısını kendileri ödediler!! Oda olmayınca imza parasıyla beraber yaklaşık 10 milyon euro bedelle Falcaoyu getirdiler o Diagneden beter çıktı!! Hadi anlarız forumsuzsun ama her ikili mücadelede kız gibi yere düşermi bir forvet?

Bu hüsrandan sonra Mustafa Mohammed geldi adam resmen sezona damgasını koydu Hakan Şükürden sonra tüm hava toplarını yere indirebilen ayağında top saklayabilen oyun kurabilen disiplinli,saygılı Galatasarayın değerlerine uygun ve gol beceresi olan taraftarın gönlünü kazanmış adamı daha ligin  2. haftasında gönderdiler üstüne üstlük Uefada Rakip Marsilya iken Lazio iken Moskova iken...

Şimdi soruyorum oyundan alınırken ıslıklandı diye taraftarın anasına avradına söven belhandayı önümüzdeki hafta 11 başlatıp 3 sene takımda tuttunuz Haginin formasını sneijderden alıp bu yamyama verdiniz, Gomisi elinizde 1 milyon için tutamayıp şampiyonluk kutlamalarına dahi katılmayan diagne ve falcao facisıyla 100 trilyon takımı içeri soktunuz.. Bunun üstüne takımda en düşük forvet maaşı alan Mohammedi gönderiyorsunuz.

Bu taraftar neden isyan etmesin madem Fatih Terim o kadar adaletliydi Ardayı affederek yönetimle kavga gürültü takıma zorla transferini yaptırırken yine Galatasarayın takımda forveti yokken Burakı neden affetmediniz mevzu aynı mevzu değilmiydi? Adam gelmek için neredeyse yalvardı nerede kaldı Fatih Terim adaleti?

Galatasarayın en büyük problemi kanatlardan bindirme yapamıyordu orta yapamıyordu tam olarak oyunu rakip sahaya yıkamıyordu solda kerem sağda morutanla şuan çok hızlı bir hat kurdunuz Mohammedden en çok yararlanacağınız anda ligin 3. haftasında en iyi forvetinizi satıyorsunuz.

Artık neye inanacağımızı şaşırdık aklımız hayalimiz almıyor bizim futbol zekamızla dalga geçiyorsunuz biz taraftar olarak bunları analiz edebiliyoruz geleceği görüyoruzda farih terim ve yöneticiler ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz !!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2018
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...