Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Bunun adı 'İhanet'
 Oca
26
 2019

Tüm GS taraftarı şu yazıyı okusun arkadaş herkes bilsin GS taraftarı hamasetle manipülasyon ile kandıramaz .Aptal yerine konamaz.

Çok zoruma gidiyor bu başkan taraftarı aptal sanıyor İbrahim Seten ile anlaşmış bipspora haber uçuruyor bipsporda karşılığını veriyor .

Adam Çarşamba günü normal tetkikler için hastaneye gidiyor Cuma günü İbrahim Seten bunu başkan transfer stresi dolasıyla hastaneye kaldırıldı diye haber yapıyor maçtan birgün önce .Sayın başkan bir uyanık bu camiada sen misin ? Biz bunu araştırıp bakmayacak mıyız bırak bu oyunları yakışmaz o makama .

Kurallar gereği Cl geliri sene sonu eklenir bütçeye bunu şu an ekleyip kar etmişiz gibi göstermeye çalışıyor yetmiyor bunun haberini yaptırıyor sızdırıyor. GS tarihinde ilk kez böyle bir manipülasyon gördüm .GS üyelerini kör cahil mi sanıyor bu yönetim bu kadarına pes dedim doğrusu .

Göztepe maçı zor zar yendik ama sahada hakem bizi biçti belki penaltı kararı doğru ama onun haricinde verilmeyen fauller hatalı ikili mücadele düdükleri doksan artı altı verip doksan artı sekize kadar oynatma rezillik peki bu cesareti kimden alıyorlar bu hakemler tabiki başkandan , resmi kurallara göre alabileceği var konuşmalarını bile alamadı FIFA'ya gidecem dedi gidemedi rezil rusva olduk böyle bir yönetimle daha çok biçiliriz .

Kaynak üretemiyor sürekli oyuncu satıyor , ağırlığı yok TFF vs ... kurumlar sallamıyor , maaş ödedim deyip ödemedi , Twitter'da divan üyesine jurnalcilik yaptırıp üyelere disipline sevk etti rezalet bir durum var ortada var kulüp Fatih hocanın sırtında ilerliyor , kendi taraftarına bu kadar hamasi bu manipülatik bir başkan ben daha önce görmedim ciddi manada Basaksehir'e hizmet ediyor olabilir zaten Başakşehir başkanının diline düşürdü tenezzül edip cevap vermiyor .Neden cevap vermiyorsun Göksel'e , Mustafa bey senin yüzünden bizimle alay ediyorlar çıkıp tenezzül et iki cevap ver bari. Acaba kulübe ziraat bankası olayı ile yular geçirilip TFF ile kavgalı olan hocanın götürülmesi sözü mü verildi ne diyede düşünüyor değilim .

Bjk clye gidemedi tassaruf yapmak zorunda kaldı kötü bir sezon geçiriyor FB başkan değişikliği sonrası kötü durumda elimizi kolumuzu sallayıp sampiyon olup clde ilk 16 yapılabilecek sezonu hediye ediyor başkan , zaten şampiyon kaç puanla olursun bir puan iki puan .

Bunca yaşanan skandal rezillik hata belki ihanete rağmen Adama taraftar ya iki forvet al hocanın hatrına unutalım diyor taraftar adam ısrarla almıyor bakın alamıyor değil almıyor alamayan Marcao alamazdı almıyor resmen bu ihanet değilde nedir soruyorum GS taraftarına ? 

Benfica maçları var ciddi derbilere zor deplasmanlara cikacaz her maç final havasinda olacak bu kadro yetersiz bir sıçrar iki sıçrar üçte sene sonunda çok üzülürüz benden söylemesi 

Bu takımın 8 aydır forveti yok , iki ay evvelden liste verilmiş son 4 5 gün hala oyuncu yok , ffp gereği harcayabilecek 20 milyona yakın paran var sizcede bilerek almıyor olamaz mı ? İbrahim Seten gibi bir fenerliye manipüle haber yaptıran bunu niye yapmasın Mustafa Cengiz için GS birinci yada ikinci olması ne fark eder , hatta ikinci olsa hem clye gidiyoruz hemde başakşehir önünü açtığımız için tebrik alırız büyüklerimizden demiş olabilir mi acaba benim akıllı taraftarım bı düşünsün .

Bu takımın iki forvete normalde bir kanat ve lider stopere ihtiyacı var ama biz yönetimden umudu kesip beklentiyi iki forvete düşürdük bu saatten sonra iki forvet alınıp oyuncu satılmamadır. Tek forvet getirip oldu bitti veya iki forvet getirip bir as oyuncuyu satma bunları aklından geçirmez yönetim inşallah tepkimiz sert olacak yoksa .

Son 3 4 gün arkadaşlar bu 3 günde iki forvet alınmazsa ihanet vardır demektir .İhanet sonrası taraftarı kandırmak için ekonomi yalanı kenetlen Galatasaraylı tarzında resmi taraftar grubuna pr çalışması yaptırabilirler inşallah oyuna gelmeyip taraftar ihaneti sorgular . Bilinki bu takıma oyuncu alınmazsa alınmama sonrası kim kenetlen zart zurt diyorsa ya o GS düşmanı yada yönetimin kalemi maşasıdır  .GS taraftarı zekidir ben eminim ki bu durumu sorgulayıp kabullenmeyecektir .GS gerçek taraftarı hocasını kurtlar sofrasına bırakmamalı bu ihaneti yapanları sorgulamalı ve kenetlen Galatasaraylı tarzında ihaneti beceriksizliği kapatmak için yapılan manipülatik sloganlara kanmayıp hesap sormalıdır .

Fatih hoca açıklamarı sonrası editleme ihtiyacı duydum aşağıda yazacaklarım tamamen kulüp için duyumlara dayalıdır .İç bilgileri yazmayı düşünmüyordum ama elzem oldu 

Edit : Fatih hoca Göztepe maçı sonrası açıklamalarında yönetim arkamdan iş çevirip habersiz oyuncu satınca istifa edecektim GS taraftarını yalnız bırakmak istemedim ondan durumu kabullendim dedi , GS taraftarı ya hocaya sahip çıkar yönetime tepki koyar yada yönetimin hocayı yemesine seyirci kalır halimiz fener gibi olur karar sizin ...

Yusuf Günay'ın kabadayı diyenlerle poz atması , Ozan'ın habersiz satılması , Gomis'i medyada yıpratıp gönderilme kıvamına getirip hocaya yollayalım yerine adam alırız denip alınmaması , Süleyman rodop vs ... gazeteciler tarafından hoca alehine manipülasyon iyi ekonomi yalanı tarzında haberler yaptırılması haber yapmayan gazetecilerin tehtit edilmesi hocayı yiyecekler arkadaşlar yönetim TFF el ele ben süreçte UA tavrını merak ediyorum UA içinde hocayı sevenler Allah var yukarıda ama sevmeyenler de var yönetimle kötü olmayalım diyenler var bakalım ne olacak Allah hocanın yardımcısı olsun çevresi zaten sarılıydı Ardası medyası şu bu gayet yıpranmisti bide GS yönetimi de şu anda ser cephesine geçti , Ultraslan bilmiyorum muğlak şu an , normal bizim gibi taraftar tek şu an da yanında gözüküyor .Aklınıza bir belgesel getirin kırk çakal bir yaşlı aslanın etrafını sarıyor .

Biz Özbek neden seçilmesin dedik Özbek TFF ile problemli Terim'i istemiyordu seçim dönemi Mustafa Cengiz Terimi zikredince mecbur kaldı seçimi kaybetmemek için getirmeye (gene kaybetti ) Mayıs'ta hoca bunların Özbek kardeşlere pek yüz vermedi Özbekte hocanın arkasından demişti ki eğer seçimi alırsak Terimle çalışmayacaz dedi . Bizde bu yüzden top yekün şu anki başkanı destekledik ama gel gör ki  şartlar değişti mevcut başkanda ser cephesine katıldı Özbekten beter konumdalar bağımsızlık konusunda iradesini kaybetti yönetim iradesini TFF siyasete teslim etti ve hocayı sattı .

Bu süreçte Abdurrahim'e taraftarın saldırması hata olur Abdurrahim köprü vazifesi görüyor su anda TFF'ye gidip ya hoca böyle demek istemedi diyor başkana gidip ya başkan hoca bunu demek istemedi diyor , hocaya gidip ya hocam transfer yapacaz başkan şu sözü verdi diyor iplerin kopmamasını sağlamaya çalışıyor ki hocanın görevine son verilmesin herkesle herkesi iyi tutup baruta ateş düğmesini engellemeye calışıyor .Şu fiili durumu marta kadar götürmesini saglarsa en azından hoca o döneme kadar görevde kalırsa zaten genel kurul ibra etmeyip bizi de hocayı da kurtaracaktır . Onun için stadda Abdurrahim yerine brutüs Yusuf ve Başkanı istifaya çağırmak daha mantıklı ve doğrudur .

Size şunu da söyleyeyim Abdurrahim medyaya çıkıp biz transfer yapacaz demese yönetim oyuncu almayacaktı . Abdurrahim hocaya söz verdi alacaz diye Apo medyaya çıkıp transfer yapacaz diyerek aslında başkana şah çekip elini bağladı 2.baskan başkanı bağlar ee genel kurulda Abdurrahim'e ihtiyacı var ne yapacak mecbur Abdurrahim dedi diye yapacak . Bu kazıktan sonra Cengiz bipspor seten ve medyada Abdurrahim'i hedef göstermeye başladı dikkat ettiniz mi transfer başarısızlığı ona yıkıldı hatta UA buna alet oldu . Başkan yakın çevresine şunu demiş ben aslında ffp deyip transfer yapmazdım da medyaya bazıları söz verdi bir kere ..

Eğer emellerine ulaşıp hocayı harcarlarsa , kimse GS büyük değil , bıraktı kaçtı , kenetlen tarzında algı operasyonu yapacak yönetim bu renktaşınız demişti derdiniz ve umarım oyuna gelmezsiniz .

Belki forvet gelir hocanın risk alıp medyaya konuşmasından sonra belki gelmez ama şunu bilin yönetim ihanet içerisinde bunu gelecek forvet değiştirmeyecek ...

Son edit , teyit ettirdim Fatih hocanın uzatılan sözleşmesi işleme konulmamıştır .

Göztepe maçı ve genel durum değerlendirmesi bu şekilde yayınlanması dileklerimle ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...