Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Galatasaray Taraftarına Çağrı
 Oca
16
 2019

Evet başkanımız taraftara oyunlarını oynamaya devam ediyor zeki taraftar oyunu görürken maalesef az zeki taraftar oyunu izliyor .

Amacı şu büyük başkanımızın ( ki yazılarıma bakarsanız taa ocak ayı başlarında söylemişim) belhanda rodrigez fernando mariano kim varsa kime teklif gelirse satmak yaklaşık 35 milyonluk gelir elde ettikten sonra bünun dörtte üçü ile maaş ödemek nakit akışı saglamak geri kalanla ise dembaba tarzı geçiçi oyuncu almak tabi orta sahan defansın kanatın sag bekin hepsinin gittiğini yada yedeksiz tek düştügünü hayal et . Bunun kongreye ben artıdayım diye hava atmak . Gelecek seneye kalsak gene aynısını yapacak kalan işe yarar üç beş adamı satacak gene kongreden çıkacak .Görev süresini bitirdiğinde bir bakmışssın takım kayserispora 2010/11 Galatasaray'a dönmüş

-Başkanım ödemeler var ?

-Sat ndiaye 

-Başkanım ödemeler var ?

-Satarız devre arası 3-5 oyuncu gelir 30 25 milyon üçte ikisini gömeriz oraya mali genel kuraldan yırtarız .Ver menajere yetki kime teklif gelirse satılık . Hoca konuşursa zor günde kaçıyor algısını pompalarız üzerine Altaylı falan salarız üzerine linç ettiririz olur biter .

Keşke ben Gs başkanlığına aday olsaydım bu kadar kolay olduğunu bilsem aday olurdum zaten bir dahaki seçimde tahminimce 20 aday falan çıkar bu kadar kolay yönetileceğini kimse bilmiyordu .

Tüm taraftar şunu bilsin bu takım hiç oyuncu satmasa bile şu an 5.6 k milyon kesin ( bazı kaynaklar 7 milyon diyor emre akbaba bonservis br kısmını nef verdiği için olabilir ) oyuncu alma hakkımız var yani sanıldığı gibi belhanda satmak zorunda değil şu adrese bakın 

https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-istanbul/transfers/verein/141

Şu yukarıda verdiğim linke bakarsanız gelen gider degerlerini çıkarırsanız görürsünüz ...

Edit:Ozan Kabak yollanmış hoca gitmesini istemiyordu dediğim gibi büyük başkanımz nakit akışı sağlayamadığı için tüm oyuncuları yeme derdinde hoca yollamak istese kamp öncesi yollardı madem nakit akışını saglayamacaksın neden mayısta aday oldun başkan hadi ocakta hazırlıksızdın gs başkanlığı çocuk oyuncağımı şimdi başkana baglı gazeteciler vs Ozan zaten gitmek istiyordu ,hoca yolladı tarzı ısmarlama haberlere sahit olun taraftarın aklına zekasına bırakıyorum bu durumu son satışla birlikte 18 milyon harcanabilecek ücret var transfer için büyük başkan izleyin bunun üçte birini harcayacak mı harmayacak mı ? Şampiyonlar ligine direk katılan takıma sponsor bulamadı oyuncuları satıp kongreye bakın ben kardayım tarzında suni bir tablo ile gidip hamaset yapma demogoji yapma peşinde taraftar artık bunları görmeli (hoca Ozan'ın gitme zamanı bugün değil diye 15 gün önce açıklması var )(Edit : Hocanın rızası olmadan satıldığı teyit edilmiştir ertelenen bolu maçı gecesi ögrenmiş )

Edit:Belhandaya zam yapılmasında suçlu yönetimdir hoca değildir sen adamı tıpkı rodrigez gibi hoca onay vermemesine ragmen satmaya kalk git arap kulübü ile anlaştır sonra araplar bonserviste arıza çıkarınca iptal olsun nasıl elde tutacaksın artık ? Mecbur zam yapacaksın yönetimin acemiliklerine bir örnek daha ortada . Yerine alacağı adam belli değil onu sat bunu sat böyle bir kafa olabilir mi ?

Birde anlamadığım bu Abdurrahim Albayrak demedi mi biz oyuncularla anlaştık devreye 6 puan geride girersek oyuncuları alacaz şmdilik rakipler dadanmasın diye söylemiyoruz diye ? Şimdiye kadar kampa katılıp hazırlık maçına çıkması gerekmiyor muydu ? Abdurrahim Albayrak kulubün 2.başkanı değil mi bir söz söylerken sonunu düşünme vasfı yok mu ? Aynısını yazında yapmıştı sineyi çekti taraftar ? Devre olmadan önce oyuncu dedi bu adam ve bu adam asbaşkan bugünde çıkmış diyorki bende bilmiyorum taraftarın aklı ile alay ediliyor galiba 

Tabi devlet ile de arasını iyi tutmak istiyor özellike tff ile ondan Fatih hocanın istifa etmesini istiyor kendi kovamaz ama istifa etsin fiili mobing ile diyor nasıl olsa UA elimizden altında demiş çevresine bir iki pr çalışması yaptırırız kimse Gs büyük değil bizim sevdamız armaya , hoca içinde kaçtı deriz zor günde kaçtı diye taraftarı ikna ederiz kandırırz diyorlar bakalım ne olacak 

1 senedir başkan geçen yeni gelmişken ndiaye satılmışken aynı yöntemi uygulamıştı ama şimdi takım sene başında Cl'ye gitti tek sponspor bulamadı kaynak yaratamıyor tek güvencisi her sene 4-5 iyi oyuncu satarın derdinde hiçbir vasfı yok yönetimin hiçbir getirisi yok topmadaki sıfır elemanı gibi 3 sene nasıl geçecek bu adamla merak ediyorum .

Biliyorsunuz @kedietimiyedi adlı hesapta üyeleri fişleyip eleştirisel yorumlarını bulup başkana rapor edip üyeleri disipline veriyor istibdat uyguluyor yönetim gs derneğini arkasına almış gibi gözüküyor başkan dernek başkanı teoman kadıoğluna çeşitli ziyaret yapıp istibdatı onaylattı gibi gözüküyor 

Twitterda bir trol ordusu var yönetimde genç bir arkadaş ile onları finanse ediyor şu yukarıda bahsettiğim hocaya mobing uygulayıp kovunca uygulayacakları pr çalışmasına onlarda katılacak şu anda bile algı manipilasyon ile taraftarı sosyal medyada sindirme derdindeler, bir oyuncu yollanacak ise karalama kampanyası hep bunlarca yönetiliyor bunların isimlerini soyisimlerini ögrendim bir başka yazımı sadece bunlara ayıracam .

Gs tv olmuş Aziz Yıldırım dönemi Fb tv biliyorsunuz Serbay Şenkal Veysel Giley'in yegeni Özbek döneminde de ordaydı Dursun beye övgüler yağdırıyordu şimdide Mustafa Cengiz'i övüyor Fatih hocaya akıl veriyor belhanda gider gençleri oynat hoca diye tabi bunun altında kız kardeşini yakın bir sürede iletişim departmanına aldırması yatıyor .Gs tv yeni alımlar kıyakla işe alımlarla Aziz Yıldırım dönemi fb tvye dönmüş gibi gözüküyor hepimize geçmiş olsun .Ebru Gürsoy adlı şahış ile Serbay adlı şahış Fatih hocaya akıl vermeye kalkmaları da ayrıca garip bir durum heralde floryada 24 saat bulunuyor Ebru Gürsoy ki Belhanda hocaya ragmen satılırsa alt yapı varmış onlar oynarmış 20 yıllık hocamız bilmiyor 2 tane spiker hocaya akıl veriyor ilginç bir durum gerçekten Aziz tv olsa bu kadar olurdu.Gerçi Dursun Özbek dönemi Serbay arkadaşımız Dursun beye övgüler düzüyordu ekmek parası diyecemde midem kaldırmıyor artık taraftar bilir gerisini .Kulubün geleceğini düşünen bu iki değerli arkaşımızın gs tvden ne kadar para aldıklarını taraftara açıklamalarını ve kulubün geleceği için asgari ücretle çalışmaya davet ediyorum bu arkadaşları .

Biliyorsunuz teknokent sözü vardı yalan oldu ,tff ile arkadan dirsek temasında zaten başkan ,oyuncu satmaktan başka vasfı yok sokaktan birini koyun kulubün başına versin manejerlere yetki satsın tüm takımı sonra hoca halleder diyip tüysün ne güzel başkanlık , amatör şubeleri bitirdi zaten niyeti kapatmak taraftar tepkisinden korkuyor .

Mesela Serdar'a borcumuz var mı yok hala açıklamadı değil mi benim zeki taraftarım Eren'e var mı yok mu hala açıklamadı inan edin onlar gibi birçok kişiye kulubün borcu vardır kimine senet imzalatmıştır kimine imzalatamıştır Dursun Özbegi boşuna linç ettik adamlara maaş ödemiyor diye buda ödememiş hemde aylarca geldiginden beri ödememiş neden rodrigezi sattı bununla yetinmedi tüm takımı satmak istiyor sanıyorsunuz bundan dolayı işte .

Bakın size medyada şu oyuncu böyle şu oyuncu şöyle diye karalama haberi çıkarsa sakın inanmayın gene bu oyuncuyu Terim yolluyor ne konuşuyorsunuz derse gene inanmayın bunların yönetim sızdırması haberler Fatih hoca rodrigezde kalsın istiyordu ki ortaya çıktı böyle istediği belhanda da kalsın istiyordu hocaya ragmen satıldı . Efendim hocaya ragmen satabilirler mi satarlar hocam maaş ödemeyecez ekonomik durum şu bu diye sattıyorlar işte sizde oyuna gelin alet oluyorsunuz bu kadar basit olmayın alet sosyal medyada yönetim bazlı hesaplara kanmayın birazcık zeki olun .Modeste haberi bilinçli sızdırıldı çünkü Alan Carvalho için aynı bahane uydurulabilir ( böyle durum alan carvalho için olmamasına ragmen ) mahkemelik oluruz diye birşey en kısa zamanda göreceksiniz (çin tffsi izin vermiyor falan ) her iddiasına varım bu palavra ortaya atılıp bakın Modeste de böyle oldu bunda böyle olur diye transferi iptal edip yönetim tarafından satın alınan sosyal medya hesaplarından transfer iptali övülecektir benim zeki taraftarım oyuna gelme . İmza parası 2-3 milyon vermek istemiyor olay bu ve aşırı acemilikle iki ayrı menajere acemice yetki verilmiş konumda transfer için ondan dolayı transfer çıkmazda olay bu .

Taraftar şunu bilsin transferin ffp ile hiçbir alakası yok ffp göre bonservissiz veya kiralık oyuncu alabilirsin bunları oyuncu satıp başka ödemeler peşinde yukarıda anlattım zaten maaş nakit akışı falan , biri size ffp diyorsa bilinki palavradır.Hoca şunu istemedi bunu istemedi ısmarla palavra haberlere hazır olun hoca için büyük bir pr çalışması hazırlıyorlar bakalım ne olacak .

Futbol diyoruz sürekli amatör şubelerinde hali içler acısı basketbola transfer yapıldı mı takımın guardı yok biliyor musunuz  çok kolay bir eurocup grubunu sonuncu bitirdik haberiniz var mı ? Kadın ve erkek basketin hali ne taraftar sorguluyor mu ? Sene başında Oktay Mahmudi gibi bir Galatasaraylıya şu an Fatih hocaya uygulandığı gibi mobing uygulandı .

Mustafa Cengiz yönetimi iç saha maçınlarında kulubümüzün üstün menfaatleri iyiliği için bunun yanında hocamıza uygulanan fiili mobinge tepki olarak istifa çagrılmalıdır .Zaten martta üyeler idari olarak ibra etmeyip gereğini yapacaklardır .Kol kangren olduktan sonra pansumana ne gerek orman yandıktan sonra itfayeye ne gerek her tepki zamanında verilmeli geç verilen tepkinin önemi olmaz .

Mustafa Cengiz göreve geldiğinde sermaye artışı yapılmıştı ( başvuru Özbek döneminde ) Ndiaye 16 milyona satıldı takım şampiyon oldu Cl'ye tek takım olarak gitti buna ragmen kaynak bulamayan hala oyuncu satıp hazır yemeye kalkan bir yönetim var ortada beceriksizlik var 1 senedir tek işlevi oyuncu satmak genel kurulun bu duruma kayıtsız kalmayacağını taraftarın algı oyunlarına gelmeyeğini gerekli tepkiyi koyacağını düşünüyorum enkaz edebiyatını yemezler .

Edit: Ozan'ın Fatih hocaya emrivaki yapılıp satılması ile gelecek yılın Galatasaray'ı da satıldı sene sonunda Ozan'ı hoca 15 milyona satıp yeni takım kurup cl düzeyinde bir ekip oluşturabilirdi ama yönetim sırf mart ayında kongreye güçlü girmek için borç ödüyorum hamaseti yapıyorum demek için Galatasaray'ın gelecek senesini sattı sene sonunda onyekuru falan geri dönecek bu sefer oyuncu almak için satıp yerini doldurabileceğin adamda yok bu başkanı sineye çeken taraftar sağolsun Galatasara'ın geleceği satıldı belki şimdi yukarıda imza parası vermemek için yalan atıp üstüne yatacağı Alan'ı belki getirebilir ama sonuçta zararlı çıktık yazık oldu kulübe hocaya 

Sayın başkan Dursun beyden daha zeki biri Ozan'ı emri vaki ile hocadan habersiz satıyor sabahı konuşup hocaya övgüler diziyor Ozan'ı o çıkardı falan aslında hoca bizi taraftarının önüne atmasın diye cinlik peşinde :) keşke bu uyanıklığı kaynak yaratma konusunda sağlasaydı da bizde tebrik edebilseydik hoca susuyorsa armaya olan saygısından susuyordur yoksa rize başkanına plaket verip kabadayı diyenlere susma hakkı kullanıp poz verenleri hoca bilmiyor mu biliyor hoca maalesef konjiktür gereği susmak zorunda bir kere Galatasaraydan ayrılırsa milli takımda linç eden ekip pusuda bekliyor hoca için tek güvencesi Gs taraftarı kimsesi yok eskisi gibi yaşlandı herkes sırtından vurdu bizde sahip çıkmazsak yazıklar olsun bize onun başarıları ile büyüyen nesile inşallah Gs taraftarı yönetimin algı operasyonlarına gelmezde hocayı yalnız bırakmaz .

Edit : Semiih Kaya gelmiş izleyebilirsinz buradan .Eğer Arda ve çetsi ile bağını kesmiş ise hocaya sadık ise bizim benim için sıkıntı yok gelmesinde fakat şu videodaki gibi değil , ciddiyet ile gelmesini temmeni ediyorum .

Gündem ile alakalı görüşlerim bunlar yayınlanması dilekleriyle .Saygılar .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...