Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Taraftarın dikkatine
 Kas
13
 2018

Uzun bir aradan sonra sizlerleyim arkadaşlar işlerim nediyle yazı yazmıyordum ama çok çok önemli konulara aldığım bilgiler neticesinde değinmek taraftarı uyarmak boynumuzun bordu bizim Galatasaraylılık görevidir .

Çok gs yönetimi gördük çok başarısızlık gördük ama hainlik edenini ve hainliginde başarıya ulaşanı ilk kez görüyoruz !

Maç sonu Albayrak zahmet edip 3 kelime söylüyor hemen ertesinde Tff başkanına telefon açıp kusura bakma terim ısrar etti ondan söyledim diyor ! Hemen akabinde hocanın evine gidiliyor hoca susturuluyor böyle hainlik olur mu ? Agzıma neler geliyor ama yazı yayınlanmaz diye yazmıyorum yıllardır koç grubun servis ihalesini alan Albayrak Shell istasyonu kiracısı albayrak iş hayatında siyasete muhtaç olan Cengiz gs Şerefini ayaklar altına alıyor ali koç ve demirören karşısında hazırola geçiyor hocayı sısmaya zorluyor .

Bu durum sıradan bir durum değil gol atmama yeme meselesi transfer değil başkanın yönetimin düştüğü konuma bakar mısınız ? Yarın öbürgün Tff başkanından bir telefon gelir fatih hoca yollanır ? Yapamaz dediniz değil mi içinizden hele bi ligden kopalım şartlar oluşsun 4-5 hoca alehine haber zaten durum kötü diye kamoyunu hazırlayıp yaparlar gs yönetiminin iradesi kendinden çıkmış vaziyette inanamıyorum bu duruma biz bu adamlara yüzde 52 oy verdik genel kurulda salt çogunlugu saglayıp başkan oldu Cengiz'i ama 6 ayda şahsi ilişkileri zarar görmesin diye kulübü resmen sattı yazıklar olsun.

Dediğim gibi gs genel kurulu ve gs taraftarı bu duruma erkenden müdahale etmezse kulüpte satılır kayyumda atanır kulube hocada kovulur kulubun iradesi başkalarına teslim edilmiş vaziyette bu çok tehlikeli bir durum gs taraftarına düşen ilk iç saha maçından itibaren ultraslan olur yada olmaz buna bakmadan yönetimi istifaya çagırmaktır kulubün geleceği tehlikededir !

Maalesef Mustafa Cengiz Mehmet Özbek Dursun Özbek alışkanlıgını devam ettirip sosyal medyada hesap satın alıp algı operasyonu ve ısmarlama haberler yaptırıyor tek farkı özbek kardeşlerden daha zekice yaptırıyor özbek aslanvid vs.. hesapları satın alıp direk kendi lehine gündem oluşturuyordu ama cengiz daha akıllı oynuyor mesela tek yürek admini direk yönetime çalışıyor ama arada gaz alıcı twitler atıyor direk kendini belli etmeden çalışıyor gs taraftarı uyanık olmalı bunlara bakmadan duruma müdahale etmelidir daha önce yaptı bu taraftar gene yapar .

Gs başkanı hata yapar yanlış yapar ama iradesini satmaz kişesel çıkarlar için hocasını takımını yalnız bırakmaz bu hata değil ihanet ...

Gündemle alakalı görüşlerim bunlar yayınlanması dilekleriyle ... İlk iç saha maçı çok önemli bakalım taraftar hocasına takımını satanlara tepki gösterecek mi ? Tff başkanına teşekkür eden hocanın arkasında iş çeviren bir yönetime tahamül edecek mi ? Hoca bunları direk söylemez Galatasaraylılık gereği başkanı direk hedef almaz gs taraftarı hocasını seviyorsa kulubünü seviyorsa onun edep gereği söylemediği şeyleri haykırır ben buna inanırım bunu söylerim .

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...