Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Galatasaray taraftarının dikkatine
 May
01
 2018

Sevgili Webaslan ailesi ve büyük Galatasaray taraftarı çok önemli bir duyuru yapmak zorundayım zira yazacağım şeyler şampiyonluktanda önemli zira külübün gelecek 5 yılı Galatasaray taraftarının duruşuna bağlı yazının yayınlanıp çokça okunması çok önemli .

Gs taraftarı göz göre tuzağa çekiliyor gs taraftarına oldu bitti operasyonu yapmak üzereler biz uyuyoruz maalesef 

Cuma günü seçim için listeler teslim edilecek gs taraftarına bu konuları konuşmayın Akhisar maçı var diyerek( tabiki bizde akhisar maçını düşünüyoruz ) algıyı başka yöne çekip oldu bitti operasyonu ile Dursu Özbek tekrardan başkan yapılmak isteniyor bizim odağımız lig üzerineyken kirli pazarlık kulisler dönmeye başladı bile listelerinde 

Sosyal medyada 2 3 tane büyük Gs hesabı (ikisi 20 binlik adını şu an vermeyecem zira makale yayınlamaz diye yayınlanırsa altta verecem) şöyle bir algı operasyonuna başlamış vaziyette Dursun Özbek hatalarından ders aldı başkanlığı hak ediyor tarzında algı operasyonu başlatılmış vaziyette taraftarın odağının şampiyonlukta olması dolayısı ile istediklerini başarmak üzereler 

Dursun Özbek ders almamıştır bu kaçıncı yönetimi istifa eden kaçıncı yöneticisi( Selim Arda , Fatih İşbecer vs.. ) neyden ders alacak takımı o kurmuşmuş 2 sene takımın afedersiniz anasını ağlattı son sene borç üzeri takım kurdu oyuncuların maaşını 6 ay ödemedi bu şekil mi takım kuruluyor ? Her hafta bir pot her hafta bir rezillik yaşıyor yaşattığı rezilliklerin zekatını bir önceki yazımda belirttim oradan bakabilirsiniz. .

Demem o ki Gs taraftarına odağınızı şampiyonluğa verin bu işlerle ilgilenmeyin diyen , Dursun Özbek hatalarından ders almış vaziyette diyenler bilinçli şekilde algı yapıyorlar taraftarın odağını başka noktaya çekip oldu bitti operasyonu ile 3 cümle arda arda kuramayan adamı tekrardan koca külübün başına getirmek üzereler .

Gs taraftarı olarak 2,5 sene kayıp geçti eğer uyanık olmazsaksa gelecek 3 yılda heba olacaktır gs taraftarı olarak 2015-17 arasını yada 2002-10 arasını tekrardan yaşamaya niyetimiz hiç yok gs taraftarı olarak herşeyin farkındayız buna izin vermemiz gerekmektedir .

Gs taraftarı bilinçli olmaz uyanık olmaz ise bir operasyona kurban gitmek üzere attığım fotoyada dikkat ne demek istediğimi bilen taraftar anlar zaten .

Oldu bitti operasyonu ile Dursun Özbeği tekrardan getirmeye niyeti olanlar Gs taraftarının demokratik tepkisine maruz kalacaklarını bilmeleri gerek taraftarın uyanık olması gerekmektedir olayları onların kurguladığı çerçevede ve zekada takip edemezsek kaybeden biz oluruz Galatasaray olur tekrardan alay konusu oluruz .

Dursun Özbeği destekleyen liseli arkadaşlarda bilsin lisenin imajını yerle bir eden kişi Dursun Özbektir sizin aristokratik yapınızın sorgulanmasına vesile olan kişide Dursun Özbek ve yönetiminin başarısız yönetimidir . Dediğim gibi 90larda yaşamıyoruz herkes neyin ne olduğunu biliyor taraftar bilinçli yaptığınız bir hata ile kendinizi yapınızı sorgulattınız 2. hata tam sorgulama haline gelecektir bilin istiyorum bunu .

Bizim taraftar olarak mevcut başkanın yanında olmamız gerek olası bir oy bölünmesi ayrışma dursun özbeği tekrar başkan yapacaktır belki harika değil mevcut başkan ama konuşmasını biliyor 3 kelime konuşunca gevelemiyor bazıları gibi , kendini katılmadığı bir kupa törenine montajlatmıyor , uefaya boş kagıt yollamıyor haftada bir pot kırmıyor , gidip Osmanlıspora komisyon yedirmiyor transferde ,Dursun Özbeği kesin yenecek daha iyi bir aday bulabilirseler destekleriz daha önceki yazımda belirttiğim gibi ama tünelin sonu özbek kardeşlere çıkacak bir duruma oy bölünmesine gs taraftarı alet olmamalıdır . Tabi efsane başkan  Faruk Süren veya o tarzda biri aday olursa desteklenebilir ama dediğim gibi tünelin sonu özbek kardeşler  olacak şekilde manevra yapan kişiler vebal altına girer 

Gs taraftarı olarak takımımız sonuna kadar destekleyelim hocayı yanlız bırakmayalım aynı zamanda hazırlanan listelere Cuma açıklanacak adaylara ve herkesin safına dikkat etsin lütfen birileri çıkıp diyorsaki yahu sen lige odaklan boşver başkanlık seçimini ( aynı cephe dursun özbek hatalarından ders aldı diye algıda yapıyor ) bilinki onlar bir katakulle ile Özbek kardeşlerin geri gelmesine hizmet ediyordur .Gs taraftarı konuşmasını bilmeyen , uefaya boş kagıt yollayan futbolcu transferlerinde komisyon yiyen sürekli dalga konusu alay konusu olan rakip takımların sevgilisi olan bir başkan , kendini fotomontaj ile kupa törenine montajlatan tutarsız bir dediği digerini tutmayan bir ekip istemiyor böyle başkan liselide olsa istemiyor lisesizde olsa istemiyor Ugandalıda olsa istemiyor Oxford mezunu olsada istemiyor istemiyoruz Dursun Özbeği istemiyoruz 100 yıllık çınarın başkanı böyle başkan olamaz tekrardan gs taraftarının başına çorap örmeye çalışanlar bedelini demokratik şekilde ödecektir para kazanılır kaybedelir makam kazanılır kaybedilir unutmayın itibar kaybedilirse bir daha kazanılmaz bakalım bakalım bu genel kim itibarını yerle bir edecek çünkü bir şahsi menfaati olmayan biri böyle bir duruma tahamül göstermez 

Tabi biz olayları Galatasaraylılık üzerinden değerlendiriyoruz belki duyar gösterirler diyoruz ama herkes öyle değil mesela şöyle bir varsayım yapayım Ndiaye transferi üzerinden varsayım diyorum zira yalanladılar sonra ondan varsayım diyorum.Şimdi şöyle düşünün medyada gördük mesela Ndiaye 7,5 milyon dendi sonra 12 milyon olduğu ortaya çıktı medya vasıtası ile sonra yalanlandı bizde inandık değil mi :) ? Şimdi düşünsene ey taraftar kağıt üstünde 7,5 gerçekte 12 milyon aradaki 4,5 kimlere gitmiştir kimlere tabi bilemeyiz kimlere gitmiştir tabi böyle olay olmuşsa gitmişsede bu paralar o paranın gittiği kişler destekçiler , menajerler umrunda mı olur Gs kazanmış şampiyon olmuş ezilmiş kimin umrunda Galatasaray değil mi niye bu örneği verdim taraftar neyin ne olduğunu bilsin tabi buzdağı görünen kısmı bunu niye yazıyorum belki vicdanı olan bir iki üye okurda Galatasaraylılığı biraz varsa oy vermez malum arkadaşlara .Bazen beynimiz donuyor nasıl oluyorda bunca şeye rağmen hala var hala aday olması gündemde işte olayları böyle değerlendirirseniz sonuca varırsınız yoksa 2 tane afedersiniz çakalın dursun özbek hatalarından ders aldı sen lige genel kurala değil sözlerine uyarsanız ortada ne Galatasaray ne Lise ne bir değer !

Galatasaray'ıın muaccel (vadesi geçmiş) borcu yalnızca bir yılda 82 milyondan 206 mio TL'ye çıktı. Net kredi borcu ilk kez 1 milyar TL'yi aştı. Emlak Konut'tan gelen 342 milyona rağmen konsolide borç-alacak farkı sadece 26 milyon TL azalmış hani dursun özbek sporu bilmez külübü yönetmez konuşamazda ama borçları azaltıyor diyenlere de duyurulur .

Çok üzerinde düşünüp emek verip yazdığım bir yazı oldu yayınlanması dilekleriyle Gs taraftarı umarım komployu görür gereken tavrı takınır zira başka Galatasaray yok !

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...