Çağlar Birinci'den 3 yıllık imza!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Denizlisporlu futbolcu Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.  

Anadolu Ajansı
Çağlar Birinci'den 3 yıllık imza!
Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Denizlisporlu futbolcu Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği özel durum açıklamasında, Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Sözleşme bedeli olarak futbolcuya, 2010-2011 sezonu için 900.000 lira sabit transfer ücreti ve 8.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 900.000 lira sabit transfer ücreti ve 9.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için de 950.000 lira sabit transfer ücreti ve 10.000 lira maç başı ücreti ödeneceği belirtildi.
Galatasaray'ın, sözleşme karşılığında Denizlispor Kulübü'ne, vadeli olarak 1.500.000 avronun yanı sıra sarı-kırmızılı takımla sözleşmeleri karşılıklı olarak sonlandırılacak futbolcular Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'yı vereceği ifade edildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler