Pektemek ve Şam!
TRANSFER İDDİASI - Hem yurt içinde, hem de yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Ünal Aysal ve ekibi, Gençlerbirliği'nin iki yıldızı Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı!
Fanatik gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu Sezer Öztürk için Bülent Tulun aracılığıyla devreye giren Ünal Aysal, Gençlerbirliği'nin iki yıldızı Mustafa Pektemek ve Orhan Şam'a kanca attı. Başkent temsilcisiyle yapılan ilk görüşmede kesenin ağzı açıldı ve tam 6 milyon Euro'luk bir teklif yapıldı.
Bu cazip öneri karşısında yüzü gülen İlhan Cavcav'ın, olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Güçlü bir kadro oluşturmak için transfere iyi bir bütçe ayırdığı konuşulan Aysal'ın, başkan olması halinde yurt içindeki transfer piyasasını kızıştıracağı yorumları yapılıyor. Aysal ve ekibinin, listelerinde yer alan diğer yerli yıldızların transferi konusunda da kısa süre içerisinde girişimlerine başlayacağı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

























