Nihayet Kewell!

Harry Kewell, uzun süren sakatlığının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla yeniden kadroya girdi.  

Anadolu Ajansı
Nihayet Kewell!
Galatasarayımızın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, uzun süren sakatlığının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla yeniden kadroya girdi.

Orduspor ile 10 Ocak'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçında forma giyen ve ilk yarı sonunda oyundan çıkan Kewell, sakatlığı nedeniyle formasından 110 gün ayrı kaldı.

Uzun süren tedavisinin ardından hafta başından beri kontrollü olarak takım idmanlarına çıkmaya başlayan ve takımla birlikte çalışan Kewell, oynayacak duruma gelerek, teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dan yedekler arasında şans buldu.

Diğer yandan, son maçlarda teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dan forma almakta zorlanan Servet Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da yedekler arasında başlarken, sarı-kırmızılı ekibimizde kırmızı kart cezalısı durumundaki Barış ile Neill takımını yalnız bırakan isimler oldular.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler