Yapma dedim kaç kere...
Bünyamin Gezer, Garip bir şekilde yerde yatan Muslera'ya tepeden baktı, yaklaşık 1 saniye düşündü ve kırmızı kartını çıkardı.  
Webaslan.com
Yapma dedim kaç kere...
Galatasaray'ın, Samsunspor'la oynadığı maçta oyundan çıkarken ıslıklanan Kazım'a, Melo ve Muslera sahip çıktı. Lejyoner yıldızlar izin gününde ailece görüştükleri milli futbolcuya moral aşıladı.

Ligin ilk 2 haftasını 1 yenilgi, 1 galibiyetle kapatan Galatasaray saha içinde takım olma yolunda ilerlerken, saha dışında birlik-beraberlik tablosu çiziyor.

Samsunspor karşılaşmasında gol sevinçlerini toplu halde yaşayarak, "Biz takım olduk" mesajı veren sarı-kırmızılılarda iki maçtır bekleneni ortaya koyamayan ve Türk Telekom Arena'da ıslıklanan Kazım'ı, Melo ile Muslera'nın yakın markaja aldıkları öğrenildi.

Karadeniz ekibini 3-1 mağlup ettikleri maçta sergilediği başarılı performansın yanı sıra oyun içindeki liderlik özellikleriyle dikkat çeken Melo'nun, kaleci Muslera ile birlikte Kazım'ın neşesini yerine getirmek için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Samsunspor maçında oyundan alındıktan sonra tribünlerin bir bölümünden protesto ıslıkları yükselmesine anlam veremeyen ve soyunma odasında büyük üzüntü yaşayan Kazım'ı, takım içinde en iyi anlaştığı isimler olan Melo ve Muslera'nın teselli ettiği belirtildi. Melo ve Muslera'nın, eşi Brezilyalı olan Kazım'la izin gününde ailece görüştükleri ve milli futbolcuya moral aşıladıkları kaydedildi.

TERİM'DEN DESTEK

Takım ruhunun güçlenmesi için futbolcuların ailece görüşmelerine büyük önem veren Teknik Direktör Fatih Terim'in, Melo ve Muslera'nın bu davranışından memnuniyet duyduğu vurgulandı. Bu arada Samsunspor maçından sonra, "Kazım'ın tepki almaması gerekirdi" diyen Terim'in de, genç futbolcuya destek verdiği ifade edildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler