Bugün günlerden Galatasaray!
Size bu yazıyı 19. Şampiyonluğumuzu elde edeceğimiz 5 Mayıs 2013 Pazar gününün sabahından yazıyorum sevgili okurlar...  
Webaslan.com
Bugün günlerden Galatasaray!
Az önce dergimizin son sayısını okudum..19. Şampiyonluk uğruna 19 Mektubu keyifle, baştan sona her okuduğumda bir kez, bir kez daha mutluluktan gözlerim doldu..

Hani aylardır, yıllardır tribünlerden gelen bir sesle “Nisanlar Onların, Mayıslar bizim” diyoruz ya..Sevgili Candan Erteçin’de o muhteşem şarkısının sözlerinden alıntı yapmış mektubunda...

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum?
Yoksa ben böyle olduğum için mi gelir bahar?

Diğer bir deyişle;

Mayıs geldiğinde mi biz böyle oluruz?
Yoksa Cimbom hep Şampiyon olduğu için mi gelir Mayıs?

Bilemiyorum sevgili okurlar..Bildiğim hepimizin bugün kutlayacağımız 19. Şampiyonluğumuz ile tüm Dünyaya bu ülkenin en iyi, en köklü, en centilmen ve elbette en başarılı takımı olduğumuzu bir kez daha göstereceğimiz..

Başkalarının hayallerinin bizim gerçeklerimizin başladığı yerde bitmiş olması bizim için hiç bir zaman skala olmadı, bu saatten sonra da olmayacak zaten…Cimbom için tek hedef kalmıştır, alınmamış tek kupa…Yabancı takımları yenmek için yüzyılı aşkın önce kurulmuş olan bu asırlık çınar bu sene dahil olmak üzere son çeyrek yüzyılda bu hedefine yaklaşmıştır..

19.şampiyonluğun arifesinde 19 mektubu yazan Arda’sından, Prekazi’sine, Kubilay’ından, Souness’ına, Öner Kılıç’tan Ekrem Memnun’una, Lütfi Ariboğan’ından Hasan Şaş’ına, Fatih  hocasından Ünal Başkan’ına, Sami Yen’deki eski açığından, TT Arena’dakı BatI Tribününe,Alpaslan Dikmen’inden İsmail Demiriz’ine, Michael Scearce’ünden Aydan Siyavuş’una, Sabri’sinden Arda’sına, Yekta’sından Emre Çolak’ına, Ali  Kırca’sından Mehmet Ali Birand’ına, Simoviç’inden Mondragon’una, Jupp Derwall’inden Brian Birch’üne

Galatasaray Türkiye’dir, Türkiye’de Galatasaray’dır sevgili okurlar…

Bu Aslanları doğuran Annelerimizin Anneler gününü bir hafta önceden kutlamaya başlayacağımız 5 Mayıs 2013 Pazar günüde tarihteki yerini en güzel şekilde alıyor bugün..

İyi ki bizi doğurmuş, bize duyduğunuz karşılıksız sevginin bir benzerini sarının yanındakı tok turuncu ile vişneden izler taşıyan koyu kırmızıyı yanyana görünce yıllardır hissetmemize sebep oluyorsunuz siz, Sevgili annelerimiz..

19. şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun sevgili okurlar.. 4. yıldıca çok ama çok az kaldı..
 
Saygı ve Sevgilerimle

Ant Ipek

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler