Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
Teklif var, gitmek yok
Kadrosuna takviye yapmak için Avrupa'da transfer harekatına girişen Galatasarayımız, eldeki yıldızlarına gelen tekliflere direnmeye çalışıyor.  
04 Haziran 2009 Perşembe - 08:33 Sabah
Teklif var, gitmek yok
Hayal kırıklıklarıyla geçen sezonun ardından kadrosuna takviye yapmak için Avrupa'da transfer harekatına girişen Galatasarayımız, eldeki yıldızlarına gelen tekliflere direnmeye çalışıyor. Gerets ile Fransa'da sezonu 2. sırada tamamlayan ve Belçikalı hocanın ayrılması sonrasında Dechamps ile yola devam eden Marsilya'nın Servet için bir kez daha G.Saray'ın kapısını çaldığı öğrenildi. Yurt dışında oynamak istediğini defalarca dile getiren Servet'in de bu teklife sıcak baktığı, ancak sezon ortasında stoperi Meira'yı Rus kulübü Zenit'e satan sarı-kırmızılı yönetemin Servet'i bırakmak istemediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kulübe ikinci teklif ise Sevilla'dan Mehmet Topal için geldi. Udinese'de forma giyen Türk asıllı oyuncu Gökhan İnler için İtalyan kulübünün istediği 12 milyon euro bonservisi fazla bulan İspanyol kulübü, Mehmet Topal için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Sezon başından beri Topal'ı takip eden Sevilla'nın genç yıldızla da görüşüp "Gelirim" sözü aldığı öğrenildi. Sevilla yerel medyası, Sevilla kulübünün bu transferin çıkmaza girmesi halinde Fiorentina'da forma giyen Kuzmanovic'e yöneleceğini iddia etti.
Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
2. Shaqiri çalımı!
Galatasaray'a gelecek mi?
Melo'ya yeni talip!
Eboue'nin gözdesi çok zor!
Bu kez yorum yok!
Bu rüya gerçek olur mu?
Yemekte buluştular!
reklam
En çok yorumlananlar
2. Shaqiri çalımı!
Galatasaray'a gelecek mi?
Bu rüya gerçek olur mu?
Gündem transfer!
Yemekte buluştular!
Bu kez yorum yok!
Arena'da zemin paniği
Yazarlar
| 13.05.2012 | 193 yorum |
Osman Tanburacı
| 01.05.2012 | 21 yorum |
Emre Uğurlu
| 22.05.2012 | 19 yorum |
Ant İpek
| 18.05.2012 | 15 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN