Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
"Saatlerinizi kurun"
2005-2006 sezonu devam ederken ortaya attığı “14 Mayıs Pazar günü 20.45’te şampiyonuz” iddiasının doğru çıkması üzerine uzun süre gündemin zirvesine yerleşen başkanımız Adnan Polat, dün de bir kehanette bulundu.  
21 Temmuz 2009 Salı - 08:48 Hürriyet
"Saatlerinizi kurun"
Fenerbahçe’nin mutlak favori olduğu 2005-2006 sezonu devam ederken ortaya attığı “14 Mayıs Pazar günü 20.45’te şampiyonuz” iddiasının doğru çıkması üzerine uzun süre gündemin zirvesine yerleşen başkanımız Adnan Polat, dün de bir kehanette bulundu.

İnşaatı devam eden Seyrantepe Stadı’nda dün TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, saat 11.00’de başlaması gereken toplantıya zamanından önce geldi. Bayraktar ile beraber toplantının saatini bekleyen Polat, bir ara yanındaki Galatasaray yöneticileri Ali Haşhaş, Işın Çelebi ve Sinan Kılıç’a dönerek, “Saat kaç arkadaşlar?” diye sordu. Saatine ilk bakan isim olan Haşhaş, “Başkanım, 11’e 5 var” dedi.

 Bu sözlerin ardından Polat, gündem yaratacak bir kehanette daha bulunup şöyle dedi:
“Hayır arkadaşlar, saatler yeniden 20.45’i gösterecek. Ona göre saatlerinizi ayarlayın!”

"Takımıma güveniyorum"
Adnan Polat, daha sonra şu değerlendirmeyi yaptı: “Henüz sezon hazırlıklarının başındayız ancak ben futbolcularıma da teknik ekibime de çok güveniyorum. Yeni sezonda keyifle izlenecek bir takım olacağımızdan eminim. Çünkü çok iyi bir teknik direktörümüz ve birbirinden kaliteli futbolcularımız var. Bu ekibin şampiyonluğa ulaşacağına çok inanıyorum. Benim gibi taraftarların da inanmasını istiyorum.”
Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
2. Shaqiri çalımı!
Galatasaray'a gelecek mi?
Melo'ya yeni talip!
Eboue'nin gözdesi çok zor!
Bu kez yorum yok!
Bu rüya gerçek olur mu?
Yemekte buluştular!
reklam
En çok yorumlananlar
2. Shaqiri çalımı!
Galatasaray'a gelecek mi?
Bu rüya gerçek olur mu?
Gündem transfer!
Yemekte buluştular!
Bu kez yorum yok!
Arena'da zemin paniği
Yazarlar
| 13.05.2012 | 193 yorum |
Osman Tanburacı
| 01.05.2012 | 21 yorum |
Emre Uğurlu
| 22.05.2012 | 19 yorum |
Ant İpek
| 18.05.2012 | 15 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN