Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Kazanacağız...
 Nis
13
 2018

Gençlerbirliği maçı için çok fazla söze gerek yok. Bazı dersler çıkarmalı mı? Kesinlikle…

Belhanda sadece Arena’da oynar,  Eren kurtarıcı olmaz, Feghouli ne olursa olsun oynamalı, Garry ciddi düşüş içerisinde, Maicon maç içerisinde çok fazla dağılıyor, vs. Uzattıkça uzatabiliriz. İmparator takımdan memnun değil, bir an önce lig bitsin de kendi takımını kurayım derdinde. Ve bu geçiş sürecini şampiyonlukla taçlandırabilirse ki artık zor görünüyor gerçekten en büyük başarısı olacak.

Hatta en az UEFA kupası kadar değerli bir şampiyonluk.

Şimdi gelelim Başakşehir maçına, Tff ve Belediye destekli oldukları için her platformda kollanıyorlar. Sadece Beşiktaş maçında hakları yendi o da malum Tff’nin efendi takımı ile oynadıkları için. Malatya maçında rakipleri ceza sahasına bile girmedi belki gol atarız diye. Futbolu bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır. Neyse biz kendi önümüze bakalım. Başakşehir’in en büyük hatası egoları. Savunmadan pasla çıkarım, oyunu domine ederim ve ben büyük takımım havaları varya işte tam orası zayıf karınları. Oradan saldırırsak kimsenin beklemediği bir sonuçla ayrılırız.

Önde baskı şart.

Kaptığımız her pozisyon gol olur benden söylemesi. Fenerbahçe daha ilk yarıda üçlük dörtlük yapardı Başakşehir’i ama beceriksizliklerinden atamadılar.

Dikkat edeceğimiz tek bir nokta var, top onlardayken değil bizdeyken ne yaptığımız.

Yoksa organize bir ataktan falan gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Top kayıplarımızda özellikle çıkarken yakalanırsak işimiz zora girer, benden söylemesi.

Sonuç mu? Kimse enseyi karartmasın, kolay bir galibiyet alacağız. Fakat bir hafta sonra sezonun şampiyonluk maçı için Alanya’ya gideceğiz. Oradan kayıpsız döner miyiz? Bence zor, çünkü sahasında bizden sonra en iyi futbolu Alanya oynuyor. O yüzden şu üç haftada herkes Başakşehir ve Beşiktaş maçından çekinirken ben Alanya diyorum. Maçlar oynansın ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Galatasaray’la kalın, hoşçakalın…

@verazone





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...