Makale Yaz
ayhandayan
Bu haberi yazdır
BUNA HAKKINIZ YOK
 Nis
10
 2018

Futbol takımımız dün akşam hiç beklemediği bir sonuç alarak tüm taraftarını şoke etti. Bu yenilginin elbette pek çok nedeni var ama en başta futbolcular.

Rodriguez bir aydır bal etmez arı gibi. Katkısı yok denecek kadar az ve dün akşam teknik heyet de bunu gördü, oyundan erken aldı. Fegouli ve Belhanda belki çok iyi futbolcular olarak nitelendirilebilir ama profesyonel değiller ve kendilerinden beklenen katkıları isimlerinin çok ama çok altında.

Maicon defansı toparlamak yerine dağılma ve dağıtma görevi almış sanki, son maçlarda Serdar olmasa her maç kötü sonuçlanabilirdi. 

Bu şekilde bireysel eleştrilecek çok oyuncu var ama gelelim dün akşamki maça. Bu maçın böyle gelişeceği haftalar öncesinden belliydi. Peki Fatih Hoca tecrübeli bir teknik adam neden ona göre bir oyun taktiği belirlemedi? Daha ilk dakikalardan itibaren geri yaslanmış bir rakip karşısında kendi sahanda boş boş top çevir, ondan sonra atağa kalkar gibi görün ama üçüncü pasta hata yap...

Rakibin kanatları tıkayacağı önceden belli. Oyuncularımız da basiretsit kalınca neredeyse hiçbir kanat organi,zasyonu gelmedi takımdan. Israrla orta sahadadan delinmeye çalışılan bir rakip defans ve hiçbir etki yapmadığını herkes gördü. Hele son anda bilinçssizce saldıran dağınık takımımız herkesi şoke etti, Maicon'un gol aramak için gittiği bölgede açık verince golü yedi. Geçmiş olsun.

Dün itibarıyla azıcık maç keyfimiz vardı, akşam o da gasp edildi. Fatih Hocanın güvendiği dağlar karlı arkadaşlar. Şampiyonluğa oynayan takımın kötü oynamaya, hele hele son 6 haftaya girerken puan kaybetmeye hiç mi hiç hakkı yok. Dün akşamki yenilgiye kadar ipler elimizdeydi, şimdiyse başkalarında. Bu hafta pek inanmıyorum -ki bu futbol anlayışıyla mümkün de görmüyorum- Başakşehir'i maçını alacağımıza. Bu maçı alsak bile deplasman fobili bu takım Akhisar'a deplasmanda takılır, yine yapacağını yapar. Artık ipler başkasında. Başakşehir kadar BJK'ye de, FB'ye de şans doğdu. Gelin çıkın işin içinden...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2020
  2019
  2018
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...