Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Sampiyonluk askina!!!!!
 Şub
03
 2012

24 maci geride birakan Fatih Terim ve ekibi her nekadar elestirilsede gecen seneyi göz önüne alicak olursak suan ligde lider.

Kimine göre 3, kimine göre 5 sene kendini toparlayamaz dedigimiz Galatasarayimiz yine eski günlerinde oldugu gibi zirve yolunda Baskanimiz, Yöneticimiz, Hocamiz ve Futbolcularimizin ortak calismasi sonucu cok önemli adimlar atti.

 Bizlere birileri bir kac ay önce bugün lider olacagimizi söylese, herhalde gülüp gecerdik veya o birilerinin bizimle dalga gectini düsünür kederimizden yerin dibine girerdik.

Evet dediklerim arkasindayim ve sakin yazdim cümlelerin abartili oldunu düsünmesin kimse.

Son üc yildan bugüne kadar neler atlatildini tekrar tekrar hatirlatma gibi bir niyetim yok.

Neyse bu sezondan fazla uzaklasmayalim.

Play off nasil nerde ne zaman olucak derken, Play offa sunun surasinda sadece 10 hafta kaldi.

Play off türk futbolu adina belkide tarihe bir devrim olarak yazilacak.

Tarih demisken, hani o sihirli söz varya, GERCEKLERI TARIH YAZAR,TARIHIDE GALATASARAY!!!!!

Evet taraftar olarak Baskanimiza yapilmayan transferlerden dolayi kirginiz ancak mademki kisa süre icersinde bir mucizenin gerceklesmesini istiyoruz, mademki yazilacak tarihde tuzumuz bulunsun istiyoruz ozaman tüm dileklerimizi,isteklerimizi ve süphelerimizi bir kenara birakip  üzerimize düsenin en iyisini yapmaktan baska bir secenegimiz yok. Rakiplerimizin tel tel döküldüyü, hergün Galatasarayida nasil karistiririz diye sac bas yolduklari bir dönemde gün bir birbirimizi oyma günü degilde, sorgusuz sogalsiz yöneticisinden taraftarina birlik ve beraberlik günüdür.

Iyi veya kötü, sonucta Galatasaray formasini sirtina gecirip sahada canini disine takarak 20:45 de kutlama yapmak isteyen bir kadromuz ve o kadroyu bu ülkede en iyi yönete bilecek bir hocamiz var.

Transfer beklentilerini, yönetime kirginligi ve hatta bazi takimda artik görmek istemedimiz futbolculari bile destekleyelim ve sonunu hep birlikte aci veya tatli tadalim-.

Hersey SAMPIYONLUK ASKINA!!!!!!!

Son olarakta webaslana benim gibi avrupada ülkesinden ve  Galatasarayindan uzak yasayan insanlara, en azindan duygulari ve düsünceleri ile hasret giderme firsati tanidigi icin milyonlarca insan adina tesekkür ederim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...