Makale Yaz
mrtalt905
Bu haberi yazdır
"Dikkat Esas Oğlan Okanlı Akhisar, Üvey Oğlan Tudorlu Galatasaraya Karşı"
 Ara
08
 2017

Sevgili Webaslan okurları.

Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Rakip Akhisar Belediyespor, teknik adamı Galatasaraya uzun yıllar hizmet etmiş Okan Buruk. Son haftalarda istediği performansı gösteremeyen bir rakip ile oynayacağız. Bu demek değil ki kolay bir rakip olacak. Akhisarın büyük maç karnesini hatırlayalım mı birlikte. Fenerbahçe ile kendi sahasında oynadı rakibi son 10 dakikayı 10 kişi tamamladı. Ancak maçın 90 dakikasına hükmeden bir Akhisar vardı. Nitekim maçı 1-0 kazandılar. Bir hafta sonra Trabzon deplasmanına gittiler. Trabzon daha Alanyasporun şokunu atamamışken üstünden, Akhisar deplasmanda tam 6 gol attı ve tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Yeni stattaki en farklı mağlubiyetti Trabzon adına. Bu maçın ardından başakşehir ile oynadılar. Ve Mossoronun 90+2 de attığı golle 1 puanı kaçırdılar. Bana göre oradan da başarılı bir futbolla çıktılar.Ardından  Son 2 yılın şampiyonu ile Vodafone Parka çıktılar. Hakem Beşiktaş yensin diye elinden geleni yaptı. Ama elinden gelmeyen tek şey topa vurup gol atmaktı onu da Beşiktaş yapamadı ve Akhisar 10 kişi ile oradan 1 puan çıkarmayı başardı. Yani sevgili Galatasaraylılar 4 maçta 7 puan çıkartmayı bildiler. Okan hoca takımın başına geçen sezonun son haftalarında geçmişti. Takıma eli değdiğini Türkiyeye göstermişti. Yine aynı çizgide devam ediyor. 

Biz ise bu sezonun Anadoluya Aslan İstanbula kedi olan takımıyız. Böyle dediğime bakmayın hee içim parçalanıyor. Bu takımı 2,5 yılda bu tarz sonuçlara alışkın, reaksiyon vermeyen taraftarı ile birlikte çok zor olan şampiyonluğa inandırılmaya çalışılan bir kulüp haline getirdiler. Dursun özbek yönetimindeki Galatasaray başarısız olmayla birlikte başarısızlığa da alışmaya başladı. Allah için başkan toplum psikolojisini Galatasaray taraftarını iyi çözmüş ki maçtan hemen sonra olayların sıcağıyla bir şey yapmıyor. Zaman geçirip taraftarın ateşini soğutuyor. Bizim gariban taraftarda aman Galatasarayımızı destekleyelim diyor. Başkana, tudora sessiz kalmayı tercih ediyor. Tarihinde başarısı olmayan bir başkan 7,5 yılda 6 şampiyonluk almış Fatih hocamızı istemiyor. Pardon da sen kimsin derler adama başkan. Bu maç kaderiniz olacak belki yeneceğiz ama tudora söyleyin de maçtan sonra çıkıp artistlik yapmasın. Bizim esas oğlan Okan Buruk Üvey oğlan Tudora futbol dersi verirse İgoru da alın yanınıza Otelinize gidin başkan. bu vizyonsuzlukla en fazla onu yaparsınız zaten. Peki ne olur size ? Hiç bir şey olan yine bizim sarı kırmızılımızın boşa giden 3 yılına olur. Dün Başakşehir resmi hesabına yorum atıyorlar. Zannedersem bir ergene teslim etmişler sosyal medyayı ki Galatasaray taraftarı ile polemiğe girip 5 diyor. Utanın utanın azıcık vicdanınız varsa bırakın gidin. Bişeyin farkında mısınız bilmiyorum ama taraftar size saygı duymuyor adınızla hitap ediyorlar. Oturduğunuz mevkiyi o kadar basitleştirdiniz ki taraftar adam yerine koymuyor. Acımasız bi yazı belki ama siz bize acımıyorsunuz biz niye acıyalım.

Yazımın başlığını neden böyle seçtim biliyor musunuz renktaşlarım. Hadi biz İlle de FATİH TERİM diyoruz da Karabükün Hırvat hocasını "çalana" kadar camiamızın evladı olan Okan Burukun neyi eksikti bu üvey evlattan. Okan Hoca gibi kaç tane aslanımız var o mevkiyi hakeden niye bu inadınız. taraftarlar arasında inşallah yenilir bu hafta Galatasaray da bu tudor gider diyeni bile görüyorum duyuyorum. Bu hale getirdiniz bizi işte.

Ellerinizi ovuşturmuşsunuzdur değil mi Bosnalılar Fatih Hocaya teklif yapınca çok beklersiniz. Kedi gibi gideceksiniz kapısına getireceksiniz bu kulübe.

Okumuyorsunuzdur büyük ihtimal burda yazılanları da inşallah içinizden birileri görür. Hani sen demiştin başkan "bir gün Özhan ağabey gördü beni "ulan dursun kulübe 5 kuruş hayrın yok demişti." diye Büyük başkan Özhan Canaydın da çok başarılı bir Başkan değildi ama şuan yaşıyor olsaydı yüzünüze tükürürdü. Galatasarayın menfaatlerini hiç bir zaman kendi menfaatleri önünde tutmamıştı. Allah rahmet eylesin. 

Sevgili Galatasaraylı kardeşlerim takımı destekleyelim her koşulda ama sessiz kalmayalım bu yönetime ve tudora. Çünkü Fenerbahçe yönetimi gibi olma yolunda ilerliyoruz. Orada Yıldırım kardeşler bizde de Özbek Kardeşler egosuyla yönetilen, her yapılanlara sessiz kalan bir kongre ve gittikçe alışan  bir taraftar yapısı haline geldik.

UYKULARIMIZIN HESABINI HELAL ETMİYORUZ. TEKER TEKER HESAP VERECEKSİNİZ.

Söyleyeceklerim bu kadar şimdilik. Yarın ki zorlu maçta takımıza yürekten başarılar diliyorum. Futbol konuşulan bir maç olmasını temenni ediyorum. 

GALATASARAYLA KALIN...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...