Makale Yaz
mrtalt905
Bu haberi yazdır
"Daha Nereye Kadar Başkan"
 Ara
05
 2017

Sevgili taraftarımız.

Öncelikle şunu belirtmeliyiz. Beşiktaş maçının ilk devresi itibariyle iyi futbol oynadık. Vodafone Parkta atmosferi ile gerçekten devleşen bir beşiktaş oluyor. deplasmanda oynanması gereken futbol o futboldu arkadaşlar biz gerçekten küçümsüyoruz ama beşiktaş Drogbalı Galatasaray gibi oynuyor sahada. Birbirleriyle o kadar oynamaya alışmışlar ki rastgele pas atarken bile arkadaşının orda olduğunu bilerek atıyorlar. Bütün planları 2. yarının henüz 1. dakikası dolmadan yediğimiz gol bozdu. ilk golü daha maçın 30. saniyesinde de yiyebilirdik. Cenk karşı karşıya muslerann üstüne vurdu şutu. Herşeyden önce gerçekçi olmamız gerekiyor. diyebilirsiniz ki ne anlatıyor bu yavaştan gelelim sadede.

1-) Size 2 hatırlatma yapmak istiyorum.

-Biz Real Madride 3-1 öne geçtiğimizde elenme korkusu yaşattık. Ya ofsayt olmasaydı drogbanın golü. Hatırlayın o futbolu, Real Madrid 10 kişi ile savunma yapıyor.  Sağlı sollu Galatasaray atakları geliyor.  -Old Trafford da dünya devinin futbolcusu maç sonunda çıkıyor. "Ben ilk defa bu takımın 10 kişi kendi evinde savunma yaptığını gördüm" diyor.

Arkadaşlar biz maç kaybetmiyoruz. Biz ruhumuzu kaybediyoruz. Başkan görevi Duygun Yarsuvat tan aldı nasıl şampiyon olmuştu Yarsuvatın başkanlığındaki takım, RUHUYLA. Dursun Özbek göreve geldikten sonra gittikçe eriyen sahadaki takım değil, ruhumuz güzel taraftarımız. Şimdi o Galatasaray gidiyor ezeli rakibinin evinde 3-0 yeniliyor ki ALLAH korusun 6-7 de olabilirdi maç. Ben 24 yaşında bir Galatasaraylıyım. Hayatımda bu kadar ruhsuz bu kadar bitik bir Galatasaray izlememiştim. Geçen sene Bruma beşiktaş savunmasını yarıp tren gibi gitmişti kaleye bu sene negredo iki Galatasaraylının arasını yarıp da geçti.

2-) Peki kim getirebilir bu ruhu bize geri? Aklınıza bir isim geliyor mu? 

Görüyorum ki aranızda hala tudor devam etsin diyenler var aklını peynir ekmekle mi yediniz arkadaşlar siz bu saatten sonra tudor dikiş tutmaz artık teknik adamlık açısından demiyorum bunu. Bakın önümüzde 11 maçlık kolay maç fikstürü var rakiplerde o sırada birbiri ile oynayacak. tudor bu 11 maçta 30 puan çıkartır mı çıkartabilir. Ama arkadaşlar bir kere taraftarın sabrı taştı. bundan sonra kalması takıma zarar verir. stat boşalmaya başlar gelenler de protesto eder protesto edilen bir  takımın şampiyon olduğunu gördünüz mü. Diyelim ki devam ettik benim görüşüm 2. sırada bitiririz ligi Şampiyonlar Ligi ön elemesinden bu tudorun geçebileceğine inanıyor musunuz siz. uzatmaya gerek yok arkadaşlar ÇARE TERİM. Taraftar yenildiğimizde, böyle oynayalım yenilelim demek istiyor. Puan kaybettiğimiz hiç bir maçta varlık dahi gösteremiyorsak bu teknik direktörün hatası olduğu açık bariz ortadadır. Daha nereye kadar başkan bu inat. Sen bizim sabrımızı neden zorluyorsun.Size tek önerim var başkan ya Getir imparatoru 4 yıl kontrata imza attır, floryanın anahtarını teslim et. Yada mayısta aday olma Bir daha bu kulübe.. Heleki yönetimin içindeki bazı şahsiyetleri mayısta yönetiminde bulundurma. Can Topsakal mesela sende nasıl bir yüz var bilmiyorum. Basketbolu bitirdin liseden arkadaşına peşkeş çektin şimdi utanmadan futbol şubesinde söz alıp Biz Fatihi istemiyoruz diyorsunuz. Yahu beyler Aziz Yıldırım ben varken kulüpten içeri giremez dediği kocamanı aldı getirdi Fenerbahçe menfaati diyerek. siz galatasaray düşmanı mısınız. Yapacağınız en iyi hizmet İSTİFA etmek olur.

3-)  Başkan getir İMPARATORU arkana yaslan futbol izle mayısta da elinde kupayla seçime git . yorma bizi be başkan.. sen bir gün sonra lisede 50. yıl töreninde gülücükler saçarken, bizim haftamız berbat oldu. 2 yıldır kimlere güldürüyorsun bizi... Bak 20 taraftarın Terimin evine gitti. Haftaya 200 olur. Sonraki hafta 2000 olur sonraki hafta 20000 olur çığ gibi büyür olan yine bizim takımımıza olur.

YA TERİM YA GİDİN. DEDİK BİR KERE 

Değerli okuyanlar akıcı bir yazı olmayabilir üzüntüme verin. Hepinize teşekkür eder, güzel haberlerle iyi haftalar dilerim. Galatasarayla kalın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...