Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Fabrakadabra...
 Eyl
05
 2017

 

Asamoah’ı çok istedik ama olmadı sağlık olsun diyelim belki de hayırlısı oldu. Buradan Asamoah transferi ileride gerçekleşecekse mutlaka sağlam bir sağlık kontrolüne sokulmalı diyorum başka bir şey demiyorum. Çünkü bu transferde bir cinslik var hala çözemedim…

Yeni adayları tek tek kısaca değerlendirelim…

Riza Durmisi: İyi oyuncu yaşı genç ama şu an transfer etmeye kalksan bonservisi 10 milyonları bulur. Asamoah transferini ücret ödemeden bir sene sonra yapmak isteyen yönetim böyle bir maliyetin altına girmez. O yüzden geçiniz…

Abdul Rahman Baba: Biraz hafızamızı tazelersek Chelsea Telles transferini düşündüğü dönemde onu seçmişti. İyi de bonservis ödediler. Fakat bekledikleri gelişmeyi gösteremedi. Kiralık verdiler orada da sakatlık yaşadı sezonu kapattı. Sakatlığı hala muamma, yaşı genç elbet toparlayacaktır ama transferi riskli olur.

Aziz Behich: Yönetim Türkiye’den transfer yapmaz o yüzden olasılık dışı.

Uğur Çiftçi: Beğendiğim bir oyuncu fakat Galatasaray seviyesinde değil. Bence anca rotasyon oyuncusu olur. Bu arada değerlendirmeleri kadromuzun kalitesine göre yapıyorum yoksa kötü oyuncu değil.

Bruno Martella: İtalyan alt yapısı, uygun bir bonservis bedeline alınabilecek olması olumlu yönler fakat bence sıradan bir oyuncu.

Kenedy: İsmini ilk duyduğumda dalga geçecektim. Sonra baktım ki ciddi ciddi konuşuluyor. Brezilya’da sağ ve sol açıkta izlediğim çok ta beğendiğim geleceğin Neymar’ı denilen adam cidden sol bek olmuş anlayamadım. O da sakatlık mağdurlarından bence transferi düşünülmez.

Nicolas Tagliafico: Yıllar yılı ara ara konuşulan bir isim. Yakın zamanda Arjantin Milli takımında da yer almaya başladı. Ama gerçekten sıradan bir oyuncu. Bek oyuncular için yavaş ve güçlü değil. Özellikle bizim ligde zorlanacaktır. Ya gerçekten kötü oyuncu değil ama ne bileyim her şeyden biraz var ama hepsi eksik.

Arana: Brezilya milli takımının alt kategorilerinde oynaması avantaj. Gelecek vaad eden oyunculardan. Çok güçlü değil ama oldukça teknik. Gelişim göstermesi gerekir. Olursa direk on bir oynar diyemem ama iyi bir yatırım olacağı kesin.

Tavares: Son dönemde adını duyuranlardan. Arana ile farkı daha güçlü olması. Olabilir hatta iyi olur dediklerimden ama bonservisi el yakabilir.    

İsmi geçen oyuncular içerisinde beni heyecanlandıran;

Frank Fabra: Fizik gücü yüksek, hızlı ve gerçekten iyi bir oyuncu. Onu izlerken sanki Hakan Ünsal’ı izliyormuşum gibi oluyor. Gözünüzde canlandırmanız için söylüyorum. Çok ince değil ama teknik, savunmacı gibi duruyor ama hücumcu. Bence oldukça iyi bir transfer olur. Tek bir kuşkum var hakkında o da Kolombiyalı oluşu, gerçi Mondragon’u yaşamış bir Galatasaraylı olarak ne kadar kaygılı olabilirim bilmiyorum ama risk işte. Olursa kendimce bir lakap bile belirledim; ‘Fabrakadabra…’ 

Neyse sevgili Galatasaray ailem;

Galatasaray’la kalın hoşçakalın…

@verazone 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...